Vandaag beginnen we onze wandeling in het mooie Enkhuizen. Als we Enkhuizen uit lopen komen we terecht in het Streekbos. Daarna lopen we nog een stuk over het Weelenpad om weer uit te komen in het Streekbos. Hierna lopen we weer terug naar het station van Enkhuizen.

Na afloop kunnen we eventueel nog iets gaan drinken en/of een hapje eten.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Na afloop van de wandeling wil ik nog iets gaan eten bij het Pakhuis 62 (https://pakhuis62.nl) in Enkhuizen. Degenen die mee willen gaan eten, dit graag aan mij uiterlijk maandag 11 september doorgeven via een privé-bericht.

    Pakhuis 62 Enkhuizen | 0228-321 570 - Pakhuis 62 Enkhuizen / 0228-321 570
    De lekkerste gerechten eet je bij Pakhuis 62. Bij ons word je altijd gastvrij ontvangen en zit je goed. Laat je verrassen door onze regelmatig wissel…
  •  Lekker dichtbij Adri laughing. Alleen ben ik die dag verhinderd omdat ik al met een andere activiteit die dag mee doe. Toch is het fijn om andere clubgenoten deel genoot maken van onze mooie West-Friesland en in het bijzonder met de stad Enkhuizen. smile

  • Goed bezig Adri👍

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.