• 18-07-2021 van 12:00 tot 18:00
 • Plaats: Wolfheze
 • Laatste wijziging: 18 juli

In verband met teveel deelnemers op de reservelijst en te weinig plaatsen en omdat meer organisatoren nodig zijn heb ik in overleg met Corine besloten een tweede groep te starten, maar dan in omgekeerde richting.

Het pad voert door een gevarieerd bos landschap, heide en diverse beekdalen.

Halverwege komen we bij het renkumse beekdal in de laatste twee ijstijden gevormd. De smalle paadjes en dwars over het beekdal zorgen voor prachtige plaatjes. Landschap is hier heuvelachtig en prachtig.

De meeste beekjes zijn in de 16e en 17e eeuw gegraven tbv de papierindustrie, die tot grote bloei kwam. Ooit stonden hier 7 watermolens. Menig renkenaar had hier zijn broodwinning aan te danken. De bekende papierfabriek Van Gelder was zeer geroemd. 

Bij de beekdalen vind je diverse soorten flora en fauna, waaronder het ijsvogeltje, de ringslang en het goudhaantje. Kortom genoeg te ontdekken.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Corine, 

  Ik heb net het restaurant gebeld. Het was geen probleem dat ik als 7e persoon aanschuif.

  Tot morgen 

  Groetjes Jenny 

   

   

  • Gezellig dat je mee gaat uiteten Jenny en heel fijn om te horen dat toch nog gelukt is, super 👍☺.

   Tot morgen!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

 • Corine,

  Ik ga het restaurant morgen bellen en laat je weten of het gelukt is. Dank je wel.

 • Hoi Corine, 

  Ik lees net pas de berichtjes over het eten. Ik zou ook graag mee willen. Kan dat nog? Ik hoor het wel. 

  Groetjes Jenny 

  • Hai Jenny, 

   Dankjewel voor je berichtje, heel gezellig om te horen dat je mee wilt uiteten. Ik heb daarnet een jonge dame aan de lijn gehad. De uitbereiding van 4 naar 6 personen was geen enkel probleem voor ze.

   Hun telefoonnummer is: 026- 4821202. Ik heb een tafeltje gereserveerd onder de naam "Blaauw" voor 6 personen. Als jij ze nou belt, mijn reserveringsnaam noemt en zegt dat je graag als 7e persoon wilt aanschuiven om 17.45 uur (desnoods over 2 tafels als dat hun beter past) komt het vast en zeker goed. Zo deden we het vorig jaar ook in Amersfoort bij restaurant Humphreys, na afloop van uitje "Kamp Amersfoort". We hadden uiteindelijk een grote en heel gezellige groep. 

   Het aanschuiven op een bestaande reservering vonden ze daar toen prima; niet geschoten is altijd mis dus probeer het maar zou ik zeggen; heel gezellig!

   Tot zondag! 

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

 • Hallo Corine, ik kom net thuis en lees net het bericht van het eten. Frank tipte mij in een pb. Ik zou graag mee willen en Dorris rijdt met mij mee, moet even afwachten of ze mee wil. 

  Laat mij maar weten of het mogelijk is,

  Groetjes en bedankt van Betty.

  • Hai Betty, 

   Dankjewel voor je berichtje, gezellig dat je ook mee wilt uiteten. Ik snap de lastigheid voor je omdat je met elkaar meerijdt. Mocht je definitief weten dat Dorris ook mee wil uiteten laat dat me dan zo spoedig mogelijk weten ajb. Dan ga ik het restaurant bellen om te vragen of ze een tafeltje voor 5 of 6 personen willen vrijhouden om 17.45 uur, gezellig!

   We houden contact,  tot horens!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

  • Hallo Corine,

   Hartelijk bedankt dat wij nog mee kunnen, Dorris deed mij bericht dat ze ook mee gaat eten. Fijn dat het nog geregeld kan worden, groeten en tot zondag van Betty.

  • Hoi Betty,

   Dankjewel voor je reactie, leuk om te horen dat Dorris ook meegaat uiteten. 

   Daarnet heb ik gebeld met restaurant De Tijd in Wolfheze en een bevestiging gekregen voor een tafel voor 6 personen op zondag 18 juli as om 17.45 uur.

   Heel fijn & gezellig dat dit nog mogelijk was en jullie erbij kunnen zijn. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

   Tot zondag!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 

    

 • Sorry, zie dit berichtje nu pas. Kan ik ook nog mee uit eten? Als het niet gaat dan gaat het niet hoor...

  Gr. Peter

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.