Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 26 mei 2021.

 • 19-06-2021 van 11:45 tot 21:00
 • Plaats: Ermelo
 • Laatste wijziging: 27 april

Vandaag gaan we wandelen door weilanden, langs akkerranden en over historische en nieuwe landgoederen in het prachtige buitengebied van Ermelo.

Ontdek het mooie buitengebied van Ermelo rond de buurtschappen Horst en Telgt, in combinatie met een routeverlenging over zorginstelling 's Heerenloo. Rust, kleinschaligheid en een combinatie van natuur en cultuur bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!  

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beste allen,

  Vandaag ontving ik het goede nieuws dat mijn vakantiehuisje op recreatiegrond in Ermelo per heden een definitieve woonbestemming heeft gekregen👍🎊!
  Eindelijk gerechtigheid sinds de aankoop ervan in 1989!

  Dit heuglijke feit wil ik graag met jullie delen middels koffie met gebak ☕ 🎂tijdens deze afwisselende rondwandeling Ermelo. We lopen vanaf het station dan ook direct door naar mijn huisje, gelegen op de route in het buitengebied van Ermelo, om deze mijlpaal (buiten) te vieren.

  Mijn voormalige trouwdag op 19-6-1992 krijgt hiermee eveneens een bijzondere lading, heel mooi ☺!

  Tot gauw!

  Hartelijke groeten 👍🙋‍♀️
  Corine
 • Beste allen,

  Deze activiteit is vanwege de aanhoudende Lock down verplaatst naar zaterdag 19-6 as op dezelfde tijd, in dezelfde plaats en met dezelfde mensen. Tot gauw ziens!

  Hartelijke groeten,
  Corine
  • Hoi Corine, helaas moet ik mij afmelden voor deelname op de nieuwe datum. Ik ben dan op vakantie. Hopen dat in juni weer meer mogelijk is! Hartelijke groet, Yvonne
  • Hallo Yvonne,

   Hartelijk dank voor je berichtje, jammer dat je er niet bij kunt zijn maar wel begrijpelijk want de zomervakantie komt rap naderbij.

   Ik wens je nu alvast een heel fijne vakantie toe en hoop je gauw weer te zien bij een volgende activiteit; heel gezellig om dan weer even bij te praten 👍😊!

   Tot horens/ziens🙋‍♀️ !

   Hartelijke groeten,
   Corine
 • Leuk Corine, hopen dat het weer ‘mag’ op deze datum. Ik ga mee naar de Griek😇😋!
  • Heel gezellig Yvonne, ik ga tzt een plaatsje reserveren en reken op je. Het is altijd heel gezellig en lekker bij die Griek. Nog even volhouden en de moed niet verliezen in deze barre tijd; dan komt alles vast wel weer goed! Hou je haaks!

   Hartelijke groeten,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.