• 19-06-2021 van 11:45 tot 21:00
 • Plaats: Ermelo
 • Laatste wijziging: 15 juni

Vandaag gaan we wandelen door weilanden, langs akkerranden en over historische en nieuwe landgoederen in het prachtige buitengebied van Ermelo.

Ontdek het mooie buitengebied van Ermelo rond de buurtschappen Horst en Telgt, in combinatie met een routeverlenging over zorginstelling 's Heerenloo. Rust, kleinschaligheid en een combinatie van natuur en cultuur bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!  

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Corine,
  Ik ga ook graag mee eten in de Dorpskamer.
  Groet, Theo
  • Hai Theo,

   Dankjewel voor je reactie👍, heel fijn en gezellig dat je ook meegaat naar De Dorpskamer. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 👏 🤗. De Dorpskamer is een van mijn favorieten in Ermelo. Ik ga het gelijk regelen voor je, komt goed👍!

   We gaan er een mooie dag van maken met elkaar en beginnen goed met koffie met gebak bij mijn vakantiehuisje, heel gezellig.

   Tot gauw🙋‍♀️👍

   Hartelijke groeten,
   Corine
 • Beste allen,

  Het etentje bij restaurant De Griek kan vanwege de dan nog geldende Coronabeperkingen helaas niet doorgaan. Om die reden ben ik uitgeweken naar restaurant De Dorpskamer te Ermelo, waar we van harte welkom zijn van 18.00 tot 19.30 uur.

  https://dedorpskamer.nl/

  Hartelijke groet,
  Corine
  Home
  • Dat lijkt mij een prima alternatief Corine.
   Tot zaterdag!

   Groeten, Adri.
  • Hai Adri,

   Dankjewel voor je positieve reactie, heel fijn om te horen.

   De Dorpskamer staat heel goed bekend bij Ermelo' ers en heeft een prima prijs-kwaliteit-verhouding👍. Wat ook nog meespeelt is dat je bij die Griek niet kunt pinnen maar cash moet betalen. Eerder was dat geen probleem maar nu er - tijdens Corona 🙁 - tal van geldautomaten verdwenen zijn uit het straatbeeld in Ermelo is dat geen prettige bijkomstigheid.....Vandaar ook deze switch...

   Enfin, het eten bij de Dorpskamer is heerlijk😋. Het is er ook altijd flink druk. Dat zegt genoeg lijkt me...

   Tot zaterdag aanstaande, we beginnen met koffie met gebak, heel gezellig 😊👍☕🍰.

   Hartelijke groeten,
   Corine 🙋‍♀️
 • Hoi Corine, ik wil ook mee naar de Griek.
  • Ha Stef,

   Dankjewel voor je berichtje👍, heel leuk om te horen dat je meegaat uiteten bij de Griek in Ermelo 😋.

   De laatste keer dat we met Aktivo'ers zijn gaan uiteten was volgens mij vorig jaar september tijdens ons bezoek aan Gorinchem bij de Aziaat, waar jij ook bij was 😃👍...Daarna ging de boel op slot helaas 😪..

   Om die reden vind ik het extra fijn om eindelijk weer een activiteit met een etentje te kunnen afsluiten👍☺!

   Met Joost en Adri erbij zijn we nu al met 4 personen, heel gezellig.

   Tot gauw👍🙋‍♀️!

   Hartelijke groet,
   Corine
 • Dag Corine,

  als het goed is kunnen we op 19 juni weer uitgebreid dineren. Ik eet graag een hapje mee bij de Griek. Dat lijkt mij heel gezellig!

  Groeten, Adri.
  • Hai Adri,

   Dankjewel voor je aanmelding voor de Griek, heel fijn dat je dat bijtijds doet. Hiermee voorkóm je teleurstelling mocht later blijken dat het restaurant vol zit...

   Tot gauw, heel gezellig!

   Hartelijke groeten,
   Corine
 • Beste allen,

  Vandaag ontving ik het goede nieuws dat mijn vakantiehuisje op recreatiegrond in Ermelo per heden een definitieve woonbestemming heeft gekregen👍🎊!
  Eindelijk gerechtigheid sinds de aankoop ervan in 1989!

  Dit heuglijke feit wil ik graag met jullie delen middels koffie met gebak ☕ 🎂tijdens deze afwisselende rondwandeling Ermelo. We lopen vanaf het station dan ook direct door naar mijn huisje, gelegen op de route in het buitengebied van Ermelo, om deze mijlpaal (buiten) te vieren.

  Mijn voormalige trouwdag op 19-6-1992 krijgt hiermee eveneens een bijzondere lading, heel mooi ☺!

  Tot gauw!

  Hartelijke groeten 👍🙋‍♀️
  Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.