• 26-02-2022 van 11:30 tot 17:30
  • Plaats: Zaanse Schans
  • Laatste wijziging: 25 februari

OMDAT ER VEEL BELANGSTLLING IS VOOR DEZE ACTIVITEIT HEBBEN WE BESLOTEN DAT KUNT JE KIEZEN VOOR 2 RONDWANDELINGEN:

1. Wandeling met Edwin: met de klok mee (13 of 15 km)

2. Wandeling met Joost: tegen de klok in (Alleen 15 km)

Beide wandlingen beginnen op station Zaandijk Zaanze Schans om 11.30 uur

Dit is deels een OV-stapper: Zaanse Schans. Begin en eindpunt is station Zaandijk Zaanse Schans.

 

1. Wandeling met Edwin

We beginnen bij station Zaandijk Zaanse Schans en lopen met de klok mee. Voor degene die 15 km niet kunnen halen, hebben de mogelijkheid om bij 13 km te stoppen. Zij kunnen de trein nemen op station Zaandam Kogerveld.10134475085?profile=RESIZE_710x

Na een lange straat met bezienswaardige oude en nieuwe industrie, door een parkje en langs een kolossale molen wandelen we over de Zaanse Schans langs die Zaanse huisjes en molens, daar is ook het eerste kruidenierswinkeltje van ons aller Albert Heijn gevestigd. We moeten wel rekening houden dat de wegen veel geasfalteerd zijn en misschien veel verkeer. In het zuiden van de wandeling lopen we om de Jagersplas. Nog twee keer gaan we de A8 onderdoor en komen weer terug bij het station.

 

2. Wandeling met Joost

We beginnen bij station Zaandijk Zaanse Schans en lopen tegen de klok in. Deze wandeling is 15 km lang en eindigd op station Zaandijk Zaanse Schans.

 

Info deels OV-stapper: OV stapper Zaanse Schans

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  •  Omdat ik door mn rug ben gegaan zal ik helaas af moeten zeggen. Ik denk niet dat het morgen ineens beter zal zijn gezien mijn ervaring in deze Een stukje lopen gaat nog wel, maar de combinatie van een lange treinreis (vooral zitten is een ramp) en een lang stuk lopen daarnaast gaat niet goed vrees ik. Ik wil de wandelaars heel veel plezier toewensen. (en mooi weer) Het lijkt mij een hele leuke wandeling. Jammer.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.