Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd t/m ten minste 25 april 2021.

Ga met me mee naar het mooie St. Michielsgestel in Brabant met Oud & Nieuw. Voor een heerlijke escape zit je rond de feestdagen op Landgoed De Ruwenberg helemaal comfortabel. Je verblijft er met andere singles en geniet van de mooie omgeving vol bossen en duinen. Er zijn diverse fietstochten, wandelroutes en een heerlijke wellness waaraan je je kunt laven. Het nieuwe jaar wordt vrolijk ingehaald met champagne en oliebollen. 

Verzorging
Tijdens deze reis verblijven we op basis van halfpension. Iedere morgen schuiven we aan voor het uitgebreide ontbijtbuffet en iedere avond verrast de chef ons met een heerlijk culinair diner buffet. Vanuit het hotel loop je zo het bos in en vind je uitgestrekte wandelpaden langs prachtige landgoederen én zijn er talloze fietsroutes beschikbaar. Zo zijn er leuke uitstapjes naar de Drunense Duinen of naar de mooie vestingsteden Den Bosch of Heusden. 

 • Als gast kun je gebruik maken van de fitness en squashbaan in de boerderij of de wellnessfaciliteiten, zoals 2 sauna’s, een stortdouche en een groot binnenzwembad. Buiten kun je gebruik maken van de tennisbanen, de driving range en putting green en een beachvolleybalveld.

 • In de tuin vind je een jeu de boulesbaan, een schaakspel en tafeltennistafel. De sport- en wellness faciliteiten zijn 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. Bij gebruik van het zwembad en de sauna’s is het dragen van zwemkleding verplicht.

 • Kom je met de auto? Je kunt deze gratis parkeren op het parkeerterrein bij de accommodatie. Je leest het goed: Er is genoeg te zien en te doen tijdens dit heerlijke 3-daagse arrangement, inclusief ontbijt en culinair diner op landgoed De Ruwenberg.

 • Ben jij er ook gezellig bij? De bubbels worden voor ons klaargezet zodat we met elkaar kunnen proosten op een gezellig samenzijn en een mooi nieuw jaar! 

Meld je eerst aan bij de reisorganisatie via de link op deze website en schrijf je daarna in bij deze activiteit. Wees er snel bij want vol=vol! 

https://www.singlereizen.nl/boeken/stap1/singlereis-nederland-noord-brabant-genieten-van-oudjaar-in-brabant-122089

Hartelijke groeten,

Corine

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Helaas is deze reis ook geannuleerd vanwege de strenge Coronamaatregelen op het gebied van de horeca. Anders dan veel reisorganisaties doen stort deze organisatie het reeds ingelegde geld per ommegaande terug op je rekening zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen, heel fijn!

  De huidige strenge Coronaregels zijn afgekondigd tot medio maart 2021. Daarna volgt zeker een nieuw reisaanbod want hoop doet immers leven!

  Hartelijke groeten,
  Corine
 • Dag Corine, Zitten er in het weekend ook georganiseerde activiteiten? Groet, Henk
  • Hallo Henk,

   Dank voor je berichtje, wat leuk om te horen dat je de activiteit bekeken hebt.

   Ik heb vandaag even contact gehad met de organisatie over het programma. Zij vertelde dat er fietstochten en wandelingen door de natuur georganiseerd gaan worden. Ook bestaat de mogelijkheid om met een deel van de groep een bezoek aan Den Bosch te brengen. Dit is allemaal nog even afhankelijk van de maatregelen rondom Covid-19. In overleg met de groep wordt beslist welke activiteiten wanneer gaan plaatsvinden.

   Het dragen van een mondkapje is verplicht in de openbare ruimtes van het hotel maar zittend in de sauna of liggend in het zwembad niet. Wel in de gang naar de wellness toe. Heel leuk als je er ook bij bent; tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten,
   Corine
 • Deze reactie is verwijderd.
  • Hallo Else,
   Leuk om te horen dat je het bericht gelezen hebt. Ik kan je geruststellen. De deelnemersteller staat nu op 7 heren en 17 dames. Dat maakt een totaal van 24 personen, waarmee de reis nu al groen licht gekregen heeft om door te mogen gaan, heel fijn! Je kunt je nog wel schrijven zag ik. De echte max. zal ws lager liggen dan de door mij genoemde 40 personen.

   Fijne feestdagen alvast en een heel goed & gezond 2021!

   Hartelijke groeten,
   Corine
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.