Zin om zen te worden? Doe dan mee met dit yogaweekend in de Loonse en Drunense duinen!

Het decor van dit yogaweekend vol ontspanning en tijd voor jezelf is hotel De Guldenberg. Het hotel heeft een kleine sauna, is fraai gelegen midden in de bossen en omvat 21 hectare eigen grondgebied.

Het hotel was vroeger een kloostercomplex, maar is in de jaren '80 omgebouwd naar een comfortabel hotel. Deze nieuwe bestemming van het complex heeft absoluut geen afbreuk gedaan aan de oorspronkelijke kracht van de plek.

Hotel Guldenberg & Brasserie het Verlangen Helvoirt

Hotel Guldenberg biedt de kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie... Dé perfecte basis voor dit yoga- en wandelweekend. Wist je dat yoga en wandelen samen een perfect duo vormen? Waar je bij yoga bewust 'actief stilstaat', ga je met wandelen juist de beweging in. Voeg daar de prachtige locatie aan toe en je ervaart het gevoel van zen: Totale ontspanning in lichaam en geest!

Alle informatie kun je vinden op de link:

Singlereis Yogaweekend Loonse- en Drunense Duinen (Rondreis) - Nederland | TUI

Programma:

Dag 1: Aankomst en meditatie

Inchecken in hotel Guldenberg is al mogelijk vanaf 13.00 uur. We nemen dan de faciliteiten van het hotel door en kunnen alvast een mooie wandeling maken, bijvoorbeeld naar "De IJzeren Man". (Wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel).

Het programma van dit arrangement start in de avond om ca. 17.45 uur. We gaan dan met elkaar genieten van een 3-gangendiner en kennismaken met onze yogadocente. Aansluitend hebben we onze eerste yogales en meditatiemoment.

17.45 uur: Ontvangst

18.00 uur: Diner

19.30 tot 21.00 uur: Yogales en meditatie.

Dag 2: Yoga en wandelen

08.00 uur: Earlybird yoga; begin de dag heerlijk met yoga voor de vroege vogels

09.00 uur: Ontbijt

10.00 - 11.45 uur: Workshop Ayurveda en voetmassage

12.00 uur: Wandeling door het bos

12.45 uur: Lunch

13.45 uur: Tijd voor jezelf of om nog een mooie wandeling of fietstocht te maken (routes aanwezig bij het hotel, ook zijn er mogelijkheden voor fietshuur)

16.30  – 18.00 uur: Easy Flow yoga / Meditatie en ontspanning

18.00 uur: Diner

20.30 uur: Lekker samen binnen zitten bij de haard

Dag 3: Yoga, wandelen en workshop

08.00 uur: Early Bird Yoga; opnieuw eerst een yogasessie bij het opstarten van de dag. Houdt er rekening mee dat je uiterlijk ná het ontbijt dient uit te checken!

09.00 uur: Ontbijt

10.00 -10.30 uur: Uitchecken

10.30 - 12.00 uur: (Stilte)Wandeling door het bos

12.15 - 12.45/13.00 uur: Ademoefeningen, meditatie en afsluiting van het yogaweekend

13.15 uur: Lunch

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Wat een leuk idee Corine, ik was graag mee gegaan, ik ben echter 10 maart jarig en vrienden hebben iets in petto voor mij dat weekend, anders was ik zeker mee gegaan. Misschien herhaal je deze mogelijkheid nog eens? Zou leuk zijn.

  • Hai Petra, 

   Wat leuk om te horen dat je ook interesse hebt voor dit yoga weekend. Mocht het me nu heel goed bevallen  dan wil ik het zeker herhalen want er is wel interesse voor merk ik. Zo ook bij Letta, die goede ervaringen overgehouden heeft aan een eerder Yoga weekend. Dan wordt het waarschijnlijk een yoga weekend met overnachtingen in het hotel in Westelbeers. Daar wordt dit yoga weekend namelijk ook georganiseerd door Tui, zoals Marja uit De Bilt al schreef. 

   Voor nu wens ik je alvast een heel gezellige verjaardag toe op 10 maart as👍🥂🍾🎊!

   Tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten, 

   Corine 🙋‍♀️🍀

 • Hallo Tamara en Marja,

  Dankjewel voor jullie positieve reactie; heel fijn om te horen🤗. Ik heb gisteren alvast een yoga mat aangeschaft en heb er ook heel veel zin in👍😊. Harry uit Hedel zou graag meegaan maar helaas is hij te druk met de voorbereidingen voor zijn fietsreis 🚲 naar Santiago de Compostella 🇪🇦. 

  Tot horens/ziens!

  Hartelijke groeten, 

  Corine 

 • Zeker een aanrader. Ik heb een yogaweekend van Kras in Middelbeers gedaan. Laagdrempelig en toepasbaar. Ik zie wel dat het programma andere onderdelen heeft, en ik overweeg dus mee te gaan!

 • Dit is zo leuk! Jammer dat ik niet mee kan, heb dit weekend zelf ook al eens gedaan. Aanrader!

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.