Hotel/ eetcafe over de Brug is centraal in Haastrecht gelegen in een prachtige omgeving middenin het Groene Hart. Degenen die aan de activiteit van Corine op 3 februari meededen kennen deze plek. Er is ook een mooi zonnig terras.

Er zijn spellen aanwezig, maar als je je favoriete spel wil meenemen om te spelen is dat leuk.

Aansluitend kan er gedineerd worden. Dit kun je terplekke besluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 •  Hoi Astrid. Lekker sportiefop de fiets. Hierbij laat ik weten dat het gewoon doorgaat, ook bij 3 personenlaughing

 • Hoi, leuk dat je dit organiseert! Ik kom vanuit Woerden op de fiets. (En met 3 is het voor mij ook prima om spellen te doen.)

  Groet Astrid

 • Heel leuk initiatief Marja🤗👍. Ik merkte je enthousiasme direct op toen je de diverse spellen zag liggen tijdens het koffiedrinken bij restaurant Over de Brug (voorafgaand aan ons bezoek aan het gemaal en museum Paulina Bisdom van Vliet begin dit jaar👍). Het restaurant leent zich er ook uitermate goed voor.

  De familie die het bedrijf nu uitbaat zit er nog niet zo heel lang in en timmert flink aan de weg. Dat zagen we ook al aan de drukte daar in de avonduren, na ons uitje.

  Ik zou heel graag meedoen met dit leuke uitje, ook vanwege de gezellige sfeer en de mooie locatie. Helaas zit ik op dat moment net in Wales, Groot-Brittanie. Hopelijk ga je zoiets nog een keer herhalen.

  Alvast heel veel spelplezier toegewenst 👍😊 🎲.

  Hartelijk groeten, 

  Corine 🍀☺️🙋‍♀️🌻🌷

  • Zeker een leuke activiteit Marja. 

   Ik heb op deze dag al een uitje naar Utrecht, maar ben ik zeker enthousiast om op een andere datum een keer mee te doen aan een spelletjesmiddag.

   Hartelijke groet,

   Els

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.