• zondag 15-01-2023 van 11:00 tot 17:00
 • Plaats: Leiden
 • Laatste wijziging: 14 januari

Dit is een architectuurwandeling speciaal voor liefhebbers van oude historische binnensteden.We bezoeken zeer oude en stille Hofjes uit de Gouden Eeuw waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

De historische binnenstad wordt omringd door kilometers lange vestinggracht uit de 17e eeuw. Op de oude vestingwallen liggen onder andere de Hortus botanicus, de Sterrenwacht, musea, begraafplaatsen, stadsmolens maar ook industriële monumenten (o.a. een oude gasfabriek). Leiden heeft daarmee één van de grootste nog intacte vestingwerken van Europa. Leiden is een stad van ontdekkingen. Achter elke hoek krijg je een ander beeld dat je zal verrassen en doen hunkeren naar meer. De stad van de 17de eeuw, de stad van Rembrandt met zijn vele grachten, idyllische brugjes, kleine pleinen, drijvende terrassen en niet in het minst zijn tientallen binnenhofjes.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 •  Hallo Ellie,

  Wel vervelend voor je, ik hoop dat je snel opknapt.

  Groetjes, Elly

  • Hoi Elly, dank je. Helaas moet ik me dan toch afmelden voor vandaag, blijf nog een dagje in bed. Fijne dag vandaag. 

 • Hallo Rosalie,

  Bedankt voor je bericht. 

  Groetjes Elly 

 • jammer dat deze activiteit tegelijk valt met de vakantiebeurs. Misschien dat je het in de zomer nog eens kan organiseren?

  • Hallo Miranda,

   Ik wist niet dat er een vakantiebeurs was. Ik zal deze wandeling zeker herhalen.

   Groetjes, Elly

    

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.