• 08-11-2020 van 11:45 tot 16:00
  • Plaats: Noordwijk
  • Laatste wijziging: dinsdag

Wegens reisbeperkingen met het O.V. organiseer ik een wandeling bij mij vlak in de buurt.     

We starten bij het Stayokayhostel en we wandelen ruim 1 kilometer voordat we aan het strand komen. Vanaf het strand gaan we naar Langevelderslag toe waarbij we bij een Take a Way een kopje koffie gaan nemen. Er staan ook wat houten bankjes waar we als we geluk hebben op kunnen gaan zitten. Daarna wandelen we over strand verder richting het zeereservaat.

Tussen Langevelderslag en Zandvoort hebben ze een stuk strand afgebakend als zeereservaat. Het is er rustig en er zwemmen met regelmaat zeehonden rond. Je kunt er ook op de zeereep lopen waar vandaan je een prachtig uitzicht over de zee hebt en en de andere kant kun je ver over de duinen kijken. Ik wil ook een stukje over de zeereep lopen en over het strand weer terug. Het is een behoorlijke klim de duinen op en het pad over de zeereep bestaat vaak uit rul zand maar het uitzicht is bij helder weer prachtig.

Via de duinen lopen we weer terug naar het Stayokayhostel  waarbij we onderweg misschien enkele damherten zullen tegenkomen.

Bij harde wind of regen gaat de wandeling de andere kant op en kies ik ervoor om in de beschutting van de mooie dennenbossen te lopen. Op het strand wordt je gezandstraalt en waai je van de duinen af en het uitzicht is dan ook beperkt. Deze wandelroute gaat dan gewoon een paar weken later weer in de herhaling met de hoop op dan rustig en helder weer.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.