In verband met corona geldt een maximum groepsgrootte van 4 personen. Bij wandelsport is dit 30 personen.
Help mee Klub Aktivo te laten groeien. Vul de activiteiten enquête in.
 • 08-11-2020 van 11:45 tot 16:00
 • Plaats: Noordwijk
 • Laatste wijziging: 07-11-2020

Wegens reisbeperkingen met het O.V. organiseer ik een wandeling bij mij vlak in de buurt.     

We starten bij het Stayokayhostel en we wandelen ruim 1 kilometer voordat we aan het strand komen. Vanaf het strand gaan we naar Langevelderslag toe waarbij we bij een Take a Way een kopje koffie gaan nemen. Er staan ook wat houten bankjes waar we als we geluk hebben op kunnen gaan zitten. Daarna wandelen we over strand verder richting het zeereservaat.

Tussen Langevelderslag en Zandvoort hebben ze een stuk strand afgebakend als zeereservaat. Het is er rustig en er zwemmen met regelmaat zeehonden rond. Je kunt er ook op de zeereep lopen waar vandaan je een prachtig uitzicht over de zee hebt en en de andere kant kun je ver over de duinen kijken. Ik wil ook een stukje over de zeereep lopen en over het strand weer terug. Het is een behoorlijke klim de duinen op en het pad over de zeereep bestaat vaak uit rul zand maar het uitzicht is bij helder weer prachtig.

Via de duinen lopen we weer terug naar het Stayokayhostel  waarbij we onderweg misschien enkele damherten zullen tegenkomen.

Bij harde wind of regen gaat de wandeling de andere kant op en kies ik ervoor om in de beschutting van de mooie dennenbossen te lopen. Op het strand wordt je gezandstraalt en waai je van de duinen af en het uitzicht is dan ook beperkt. Deze wandelroute gaat dan gewoon een paar weken later weer in de herhaling met de hoop op dan rustig en helder weer.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • 🤣🤣🤣 Weer eens verkeerd in mijn agenda gekeken. Dus was precies op de juiste tijd en plaats aanwezig. Alleen een dag te vroeg! Reed een keer politiebusje heen en weer op het strand om ongeveer 12.15-12.30 uur. Heb heerlijk gezeten op het strand. Veel paarden gezien en ultralights in de lucht. Voor mij te ver om morgen weer te gaan. Misschien over 2 weken beter? In ieder geval bedankt. 🙏
 • Vanwege de nieuwe maatregelingen, ga ik liever niet mee.
 • De wandeling gaat voor het grootste gedeelte over het strand. Het wordt zelfs laagwater dus het strand is heel breed. Mijn ervaring is dat mensen over het strand toch al meer uit elkaar lopen.
  Dus tijdens de wandeling lost het probleem vanzelf wel op.
  Alleen bij het afspreekpunt moeten we oppassen en niet bij elkaar staan en zo snel mogelijk richting het strand lopen. Besmettingsgevaar is er op het strand met een zeebriesje niet en daar gaat het eigenlijk om.
 • Je kunt ook als deelnemer je verantwoordelijkheid nemen.
 • mijn ervaring van vorige week is dat dat best lastig te handhaven is namelijk. En overal lopen BOA's.
 • ik weet niet of je de laatste berichten hebt vernomen van de overheid, maar je mag niet samen komen met deze grote groep Rainer, hoe ben je van plan om dat te organiseren?
 • Voor het Stayokayhostel staan een paar grote picknicktafels.
  Ik zit er om 11.45 uur aan de koffie. Neem ook koffie ,thee of limonade en koek mee.
  We kunnen er met zijn allen zitten en genoeg afstand houden.
  Op het strand kunnen we ook goed picknicken.
  Het wordt lekker weer.
  • Waarom verplaats je deze activiteit niet naar een later moment, Rainer? Je mag immers met niet meer dan 2 personen bijeenkomen in de buitenlucht is onlangs op de persconferentie bekend geworden, zie ook het bericht van Bart hierover. Edwin heeft om die reden zijn wandeling ook al verplaatst in de tijd; hulde!

   Neem als regiobestuurder je verantwoordelijkheid zou ik zeggen....

   Groetjes,
   Corine
  • helemaal mee eens Corine!
  • Ik ook! Maar nu even niet meegaan met een activiteit zodat we later weer met meer mensen op pad mogen. Neem je eigen verantwoordelijkheid als deelnemer, ga niet en gooi het niet op” verstoppen voor boa’s “ etc.
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.