We gaan suppen! Wie gaat ermee?

Graag zelf je sup reserveren via deze website: https://www.deboerinn.nl/activiteit/suppen/ voor 13.00 uur. (Helaas, kan ik geen optie nemen.) Op de site vind je ook meer informatie hoe suppen in zijn werk gaat. Evt kan je op youtube nog wat filmpjes kijken. Ik heb zelf beginnerservaring en vorig jaar een les suppen gevolgd. Suppen is niet moeilijk. Ik kan je tips geven. 

Suppen is een heerlijke activiteit: het kan zowel ontspannend als actief zijn. 

We gaan anderhalf uur suppen in het Groene Hart en maken een rondje door de polder om de boerderij De Boerinn heen. Een prachtige omgeving om per sup vanaf het water te ontdekken. 

Kleding aantrekken die bij het weer past. Handig is om te kiezen voor sneldrogende kleding. De kans dat je te water gaat, is vrij groot (wel afhankelijk of je op je knieën supt of staand).

Na afloop kunnen we nog wat drinken.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Morgen schijnt de de ☀️☀️☀️

    Ik haal Rainer op van station Woerden. Wij zullen er dan net na 12.30 uur zijn.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.