• maandag 26-12-2022 van 14:00 tot 20:00
  • Plaats: Amsterdam
  • Laatste wijziging: zaterdag 24-12-2022

Ik wil graag 2e kerstdag iets leuks doen en zag dat de tentoonstelling Golden Boy, Gustaaf Klimt in het Van Gogh Museum dan te bekijken is. Ik heb er laatst op TV iets over gezien. Natuurlijk kan je ook de rest van het museum bekijken.

Deze groots opgezette tentoonstelling toont tientallen iconische topstukken van Klimt: van decoratieve landschapsschilderijen en krachtige figuurtekeningen tot monumentale vrouwenportretten zoals Judith (1901) en Emilie Flöge (1902), maar ook spectaculaire schilderijen als Waterslangen II (1904/1906-07).

www.vangoghmuseum.nl/nl/bezoek/tentoonstellingen/golden-boy-gustav-klimt

Omdat, er nog maar een beperkt aantal tijdsloten voor deze middag beschikbaar zijn, heb ik vast 6 tijdsloten met MJK besteld voor tijdslot 14.15 uur. meer mag niet.

Als wij van deze tentoonstelling genoten hebben, wil ik nog even wat gaan drinken en van de verlichting in de stad genieten.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Ik heb helaas de reservering voor uiteten moeten annuleren, wegens te weinig belangstelling.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.