• maandag 29-05-2023 van 12:00 tot 19:30
  • Plaats: Lage Vuursche
  • Laatste wijziging: 19 mei

Vuurol is een vrij kleinschalig theaterfestival, (max 1250 kaarten per dag) dat zich jaarlijks met Pinksteren afspeelt in de bossen rondom Lage Vuursche. Er is steeds een ander thema en dit jaar is dit feest op de ongebaande paden; wat natuurlijk breed interpreteerbaar is. Hiervoor heb je keuze uit 16 voorstellingen die ongeveer 20 minuten duren. 

Op het terrein zijn enkele foodtrucks met bijvoorbeeld poffertjes, ijs, koffie, maar neem zelf ook wat te eten, drinken mee.

Kom op tijd, zeker voor het parkeren op het terrein, vol is vol.

Het dorp Lage Vuursche is op zon - en feestdagen niet met OV te bereiken. OV via H'sum sportpark of Amersfoort met buslijn 70. Uitstappen halte Hoge Vuursche en dan nog plm 20 minuten lopen naar Kuil van Drakensteijn.

Om 18.00 uur wil ik met de liefhebbers nog iets gaan eten, bijvoorbeeld een pannenkoek, bij het Vuursche Bos, Dorpsstraat Lage Vuursche.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.