• 15-03-2020 12:00
 • Plaats: Utrecht
 • Laatste wijziging: 13 maart

Theatergroep Maarssen’32 is een ambitieuze en vrolijke vereniging met enthousiaste leden die voor en achter de schermen actief zijn. Met hun gevarieerde producties, vaak op bijzondere locaties, vermaken zij in onze mooie Vechtstreek publiek uit het hele land.
Zij produceren de producties zelf, van het eerste idee tot en met de uitvoering. Ze werken samen met bijvoorbeeld muzikanten, zangers en dansers. Makers, spelers, vormgevers en technici voelen zich samen verantwoordelijk voor een mooie voorstelling en enthousiast publiek.

Het boek One Flew over the Cuckoo’s Nest werd in 1962 geschreven door Ken Kesey en in 1975 succesvol verfilmd. Het thema wat dicht aan de oppervlakte ligt zou de aanklacht tegen de slechte omstandigheden in de psychiatrie kunnen zijn. Maar wie goed leest ziet dat het diepere thema veel meer omvat. Discriminatie en het gevecht van een individu tegen de maatschappij zijn thema’s die vandaag de dag nog steeds actueel zijn.

Wie heeft er zin om mee te gaan? De voorstelling wordt op de planken gebracht in het gezellige Utrechtse theater Villa Concordia.

Zij hebben voor de toneeluitvoering het boek als uitgangspunt genomen en bewust de film losgelaten. Op deze manier konden spelers hun eigen invulling geven aan de manier waarop zij zich binnen hun rol willen uiten, zodat voor het publiek duidelijk wordt waarom ze zijn wie ze zijn.

Omdat de tekst, personages en bovenal de boodschap sterk genoeg zijn is gekozen voor een niet alledaagse aankleding.

De voorstelling begint om 13.00 uur. Er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. De kaarten dienen zelf besteld te worden

Info Maarssen 32: https://www.maarssen32.nl/

Bestellen kaarten: https://www.maarssen32.nl/komende-producties/one-flew-over-the-cuckoos-nest/

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Helaas gaat de voorstelling niet door. We wachten op een nieuwe datum
 • Hallo, het gaat dus niet door zondag? Wat jammer! Benieuwd naar welke dag het dan gaat en of ik dan kan. Ik heb geen bericht gekregen maar ik had ook niet digitaal besteld. Edwin, klopt het dat het niet doorgaat?
 • Jammer dat het niet door gaat
 • Misschien is de mail van de theatergroep in je spam-box terechtgekomen Henriette...
 • Volgens mij krijgen alle digitale bestellers deze mail.....
  • Dan is iedereen geinformeerd.....
 • Kreeg net een email dat vanwege corona de voorstelling naar een nader te bepalen datum verplaatst wordt. Je kaartje blijft geldig.
  • Ik heb niks ontvangen op de side van toneelgroep maarsen staat dat de voorstelling wel door gaat
 • Hallo Edwin, zou je misschien kunnen zeggen hoelang je activiteit duurt? Dat haal ik niet uit jouw verhaal noch uit de bijgevoegde link..

  Alvast bedankt voor je reactie!

  Groetjes,
  Corine
  • Hallo Corine,
   Klopt, op de site van Maarssen32 stond geen eindtijd van de voorstelling. Toevallig heb ik net wat informatie gewonnen. De voorstelling duurt ruim 2 uur inclusief pauze.

   Groet Edwin
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.