• 28-12-2019 van 17:00 tot 23:55
  • Plaats: Utrecht
  • Laatste wijziging: 27-12-2019

Bohemian Rhapsody, Hotel California en Pianoman. Deze legendarische nummers vormden in 2018 de top drie van de Top 2000. In december wordt bekend of deze liedjes opnieuw het meest populair zijn. Speciaal voor muziekliefhebbers wordt in dezelfde periode  de derde editie van het Top 2000 Live Café georganiseerd. Dit keer bij Jaarbeurs Utrecht (in Grand Café "Speys"). Een hommage aan de muziek en bovenal een bruisend evenement met naast bekende DJ's, diverse  live artiesten.  Het "Top 2000 Live Café"  vindt dagelijks plaats van 26 tot en met 30 december en staat volledig los van het NPO Top 2000 Café in Hilversum. 

​Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans met spanning naar uit kijken: de start van de Top 2000, een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. In deze periode is er nu wederom het populaire "Top 2000 Live Café". In dit café wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ's Fred Siebelink en Kasper Kooij. De "Top 2000 live Café band" is gespecialiseerd in verzoeknummers en improvisatie. Ze spelen zowel rock, pop als Nederlandse klassiekers uit de Top 2000. Daarnaast spelen The Glamrocks en Astrid van Helden hits uit de jaren 70 en zingen drie "Soul Sisters"  een selectie van de allergrootste Motown- en soul hits. Popkoren uit de regio Utrecht maken het muzikale plaatje compleet. De organisatie belooft een ongeëvenaard muzikaal feest.  

Mis het niet!

 

Bestel zelf je kaartje online of via 0900 nummer, https://www.top2000livecafe.nl/

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

 
 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.