• 23-10-2021 van 11:00 tot 17:00
  • Plaats: IJsselstein
  • Laatste wijziging: 22 oktober

Polder Blokland en jaagpad Hollandse IJssel

Deze rondwandeling door het Groene Hart van de Lopikerwaard is zowat één-op-éénopgenomen in het Utrechts wandelnetwerk. We presenteren de route toch onder de'Trage Tochten'-paraplu, omdat de beeldschone tocht helemaal voldoet aan de eisendie je als wandelaar kunt stellen. Vlakbij de tramhalte in IJsselstein pik je een onverhardpaadje op dat je naar de rand van de bebouwing leidt. Daar word je overvallen door deweidsheid van het boerenland. Grillige boompjes aan weerszijden van de graskadebieden beschutting. Vanaf de kade zien we drie eendenkooien, waarvan er één zelfsnog volop in bedrijf is. De zomer- en de wintervariant verschillen, om foeragerendeganzen in het gebied rust te bieden. In Montfoort houden we de rand van het stadjeaan, de liefhebber weet zijn weg naar het kasteel en het oude centrum vast te vinden.De tiendweg die aan de rand van Montfoort begint is simpelweg een plaatje.Knotwilgen markeren het grillige lint in het landschap. Aan het eind in Knollemanshoekis er geen tijd om de indrukken te verwerken, want hier loop je gelijk het jaagpad vande Hollandse IJssel op. Tot aan het eind in IJsselstein blijft het pad boeien, maar liefstvijfeneenhalve kilometer lang.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Wim heeft afgemeld.

    Ik kom ook eerst naar het station toe en reis dan verder met jullie mee.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.