• 14-08-2022 van 11:00 tot 17:00
 • Plaats: Breukelen
 • Laatste wijziging: 12 augustus

We beginnen bij station Breukelen en lopen langs riviertje Groote Heicop op een verharde weg. Later komen we uit bij de Joostendam, een plek die in de Oude Hollandse Waterlinie van groot strategisch belang was en waar als onderdeel van de linie een redoute bij de sluis werd gebouwd. Het is nu vooral een schitterende plek in het groen, waar wij als wandelaars het alleenrecht hebben. We volgen de graskade en komen in het plaatsje Kockengen. Daar gaan we, als het lukt een bakkie doen. Daarna lopen we langs de kerk en gaan weer Kockengen uit. Dezelfde weg terug naar Joostendam. Daar steken we over met de zelfbedieningspont.  We wandelen nu langs Bijleveld.  Het ziet eruit als een plaatje, met de Spengense Molen als toonbeeld. Voorbij de Dooijersluis volgen we een grasstrook langs een fietspad. Ook deze kade was samen met de Dooijersluis belangrijk in de waterlinie. De kade scheidde de inundatiekommen en met de schutsluis kon het peilverschil tussen de polders worden overbrugd. We wandelen onverhard tussen de weilanden door, verderop.

De Veenkade is de ringkade van de Ronde Venen bij Vinkeveen. Het laatste halfverharde pad is de Boterwal.  Dit is een ca. 1 km lange zijdewende van de 11e eeuwse ontginning Oud Aa die loopt van het Oud Aa naar het recreatieterrein Bosdijk. In Oud Aa volgen we het bebouwingslint, met een aantal mooie boerderijen.  Na een kleine 2 km geasfalteerde weg komen weer uit bij het station. Bij de horeca kunnen we nog beslissen om nog wat na te drinken.

Info wandeling: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/trage-tocht-

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ook dank voor het bericht dat de reserves zich weer aan konden melden.

 • Dag Jacob/Bart,

  Bedankt voor jullie berichten. Ik heb mij aangemeld.

   

  Groet,

  Iris

   

 • Dag Iris,

  Er zijn nog plaatsen vrij, dus je hoeft niet op de reservelijst. Klik op de button "Aanmelden" om je aan te melden voor deze activiteit. Pas als de activiteit vol is, kun je je aanmelden voor de reservelijst.

  Groeten, Bart

 • je kan zelf inschrijven op de site . Groet Jacob 

 • Dag Jacob,

  Graag wil ik op de reservelijst geplaatst worden.

  Groet,

  Iris

   

   

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.