Vandaag gaan wij naar het maritiem museum  en daarna bij restaurant humpreys  eten  wij verzamelen op station rotterdam centraal en gaan van daaruit met de tram naar het maritiem museum .   Na afloop gaan wij gezellig eten bij restaurant humprheys  .

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Henriette, 

  Helaas moet ik me afmelden.

  Ik heb corona klachten ook positief getest.

  Groet ,

  Theo 

 • Startijd bij cs is dus 14 uur Henriette?

 • Voor de duidelijkheid  wij verzamelen bij rotterdam centraal en gaan met de tram naar het maritiemmuseum  daarna gaan wij bij humphreys eten .

  • Dag hanneke er hebben zich nog mensen niet opgegeven voor het eten  deze mensen ga ik nu een pb sturen . Mochten ze dan aan geven dat zij niet mee willen eten dan kan je mee . Je hoord van mij

 • Herhaalde vraag ik heb mensen op de reservelijst staan die graag mee willen eten  . Kan iedereen door geven of die mee gaat eten 

 •  Ik weet van koen jaco henk en theo nog niet of zij mee gaan eten

  • Hallo Henriette,

   Niet iedere deelnemer klikt  de melding "bericht volgen" aan bij inschrijving van een activiteit is mijn ervaring. Als je een specifiek antwoord wilt hebben van je deelnemers kun je hen m.i. beter een persoonlijk bericht sturen. 

   Vriendelijke groet, 

   Corine

 • Hoi Henriette,

  Weet je al waar we gaan eten? 
  Groet, Diana.

  • Ja zeker het wordt humprheys restaurant er komt nog een speciaal kerst menu . 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.