• 02-10-2021 van 11:15 tot 15:00
 • Plaats: Muiden
 • Laatste wijziging: 29 september

Het lijkt me leuk om met een groepje het forteiland Pampus te bezoeken. 

Pampus (officieel Fort aan het Pampus) is een forteiland in het IJmeer. Het is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee. 

Na de Frans-Duitse Oorlog van 1870 was het Nederlands bestuur bevreesd voor een aanval op Amsterdam. Men bouwde rondom Amsterdam een aantal vestingen, de Stelling van Amsterdam. De aanleg van het fort Pampus startte in 1887. Met de batterijen ten noorden van het IJ op het Vuurtoreneiland en ten zuiden met Fort Diemerdam zou de gehele toegang tot Amsterdam worden bewaakt. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hallo Els,

  Bericht gelezen. Jammer. Tot een volgende keer.

  Groet, Jaco

 •  Hallo Jaco,

  Heb me afgemeld en ook de veerdienst weet dat ik een andere keer kom.

  Dus er is een plaatsje vrij voor iemand op de reserve lijst of een ander die snel is. Sla je slag, want het is leuk om naar Pampus te varen en daar rond te kijken!

  Wens jullie allemaal een fijne en hopelijk droge dag toe.

  Tot de volgende keer.

   

  Els

   

   

 • Hallo Jaco, 

  Helaas heb ik me moeten afmelden voor jouw mooie activiteit vanwege de hovenier die (eindelijk!) langskomt om de 7 hoge eiken plus de monumentale beuk rond mijn huisje te snoeien. 

  Ik heb reeds een bootticket vanaf Muiden met MJK korting gekocht dus mocht iemand daar belangstelling voor hebben laat het me dan ff weten want dan stuur ik het door. 

  Fijne dag met elkaar en tot horens/ziens!

  Hartelijke groeten, 

  Corine🙋‍♀️👍

  • Hoi Corine,

   Jammer dat je niet mee kunt. Andere keer beter.

   Succes met de tuin!

   Groeten van 

   Jaco

  • Hai Jaco,

   Dankjewel voor je berichtje. Vandaag heb ik contact gehad met de mensen van Pampus  over het omzetten van mijn reeds betaalde boot- en mjk-ticket. Ik werd heel goed geholpen en mocht een andere dag uitzoeken om langs te komen,  heel prettig ☺👍.

   Fijne dag met elkaar zaterdag as en tot horens/ziens!

   Hartelijke groeten, 

   Corine

  • Mooi dat je goed werd geholpen, Corine, bij het omzetten van het ticket.

   Hart. groet,

   Jaco

 • Hoi Jaco, heel gezellig om nadien nog ergens wat te gaan drinken met elkaar👍😊. Blijft het daarbij of gaan we ook nog wat eten? Ik wil sowieso wel ergens gaan eten na afloop in Muiden, komt vast wel goed 👋😉.

  Tot horens/ziens!

  Hartelijke groeten, 

  Corine 🙋‍♀️

 • Hoi Jaco, 

  Daarnet heb ik een ticket besteld voor 11.30 uur. De mondkapjes mogen vanaf 25-9  thuisblijven las ik op de website van Pampus. Daarvoor in de plaats is de qr-code gekomen. Wel een beetje jammer dat jouw link naar Pampus niet werkt maar enfin...

  Tot gauw!

  Hartelijke groeten,  

  Corine 👍😊🍀

  • Hoi Corine,

   Leuk dat je een ticket hebt besteld. Ik heb zojuist naar Pampus gebeld i.v.m. rondleidingen. Het werkt zo dat je direct bij aankomst kunt aangeven dat je met een gids mee wil, voorzover die althans beschikbaar zijn. Het kan dus niet telefonisch of online geregeld worden. Een rondleiding duurt ongeveer 3 kwartier zoals ik op de site las. 

   De link naar Pampus die in mijn tekst staat, werkt bij mij wel. Of bedoel je iets anders?

   Hartelijke groet,

   Jaco

  • Hoi Jaco,

   Dankjewel voor je reactie, is heel helder verwoord. Ik las dat je naast de rondleiding zo nodig ook een audiotour kunt volgen op je smartfone.

   Daarom hier een tip: Neemt allen je oordopjes mee  s.v.p👍😀! 

   Tot gauw ziens🙋‍♀️!

   Hartelijke groeten, 

   Corine ☺👋

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteiten

BILTHOVEN

Zondag 24 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

DEN HAAG

Zaterdag 30 oktober 2021

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link:
https://form.jotform.com/212826163162350

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.