• zaterdag 17-06-2023 van 12:00 tot 19:00
 • Plaats: Amsterdam
 • Laatste wijziging: donderdag 15-06-2023

Vandaag gaan wij naar het Van Gogh museum en we gaan het Anne Frankhuis bezoeken. In het Van Gogh museum is de vaste collectie van zijn meesterwerken te zien. Ook is in dit museum de enige ets te zien die Van Gogh maakte: een portret van dr Gachet van wie hij het etsen leerde. Zie voor verdere info www.vangoghmuseum.nl.

Na afloop wil ik nog graag het Anne Frankhuis bezoeken. In het Anne Frankhuis is te zien waar Anne Frank en haar ouders ondergedoken zaten tijdens de tweede wereldoorlog. Voor verdere info: www.annefrank.org

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Het uitje gaat door as zaterdag

 • De website werkt niet goed. Als Els een reactie plaatst dan krijg ik daarvan een kopie. Als de rest het doet dan krijg ik geen kopie. Ik ben niet geïnteresseerd reacties. Er moet toch een methode zijn waarmee de organisator alle deelnemers een belangrijke email kan sturen?
  Trouwens voor zaterdag zijn er geen tijdsloten meer.

  • Neem ff  contact op met Bart hierover Erik👍. Hij weet  vast wel raad. 

   Vriendelijke groeten, 

   Corine 

 •  Voor het van Gogh museum heb ik een tijdslot van half 2. Voor het Anne Frank huis wel een ticket voor 17 juni maar niet om 16.00 want die waren al heel snel niet meer beschikbaar. Ik ga daarom later naar het Anne Frank huis.

   

  Waar wilde je gaan lunchen Henriette, dicht bij het centraal station of dicht bij het van Gogh museum?

  • Dag els wij gaan bij loetje lunchen of koffie drinken

 • Het tijdslot voor het Anne Frankhuis is inderdaad niet meer beschikbaar. Hierbij mijn afmelding. Iedereen een leuke dag.

 • Helaas was ik te laat met het reserveren van een tijdslot voor het Anne Frankhuis. Ik meld mij daarom af. Fijne dag!

 • Jammer genoeg was het mij niet gelukt op tijd een kaartje voor het Anne Frank huis te kopen.

  Ik meld me maar af. Fijne dag allemaal!

  •  Hallo monina het is de bedoeling dat je zelf een tijdslot regelt

 • Anne frank huis 16.00   snel bestellen anders is het vol

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.