We beginnen deze dag met een lunch (of alleen koffie/thee met gebak) bij "Bij Frouke op de koffie". Ze hebben er heerlijke broodjes, frisse salades, zalige sapjes, alles vers bereid met lokale producten. https://www.bijfrouke.nl/

Wil je mee lunchen of alleen koffie met gebak eten, stuur me een whatsapp, zie ook het veld opmerkingen. Wil je niet mee lunchen, dan zien we je om 13.00 uur, op de stoep Bij Frouke.

Om 13.00 uur starten we met de wandeling. Deze gaat langs verschillende kastelen: kasteel Hindesteyn, kasteel Hardenbroek, kasteel Moersbergen. 

Landgoed Moersbergen ligt tegen de voet van de Utrechtse Heuvelrug, op de overgang naar het Kromme Rijngebied. Moersbergen is ontstaan in de Middeleeuwen. De naam die op een drassige oorsprong lijkt te duiden, is goed met de ligging te verenigen. Het vormt een duidelijke, landschappelijke eenheid. Het is een afwisselende wandeling zijn bossen met lanen, afgewisseld door akkers en weiden. Het kasteel bestond in 1435 al. Door de afwisseling van open weiden en gesloten bos heeft het gebied een hoge natuurwaarde. Op het landgoed worden regelmatig grote groepen reeën gezien maar ook bijvoorbeeld vossen, hazen en eekhoorns. Het oude bos met veel holle bomen, de oudste hebben een leeftijd van 150 jaar, bieden goede nestgelegenheden. 

 

Kom je met de trein én wil je mee lunchen? Dan kan ik je komen ophalen bij station Driebergen-Zeist. Laat hieronder in de reacties een bericht achter. Dat vind ik handig voor mijn eigen overzicht. (Dus niet via een persoonlijk bericht.)

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties


 • 12665937086?profile=RESIZE_930x De meesten zullen hier geen last van hebben. Kom je uit het westen van het land? Kijk even op vananaarbeter.nl

  • Herhaalde oproep: is een iemand met wie ik morgen mee kan rijden vanaf het station? Anders wordt het denk ik moeilijk te komen..

   Bedankt voor wie reageert. 

  • Ja, kan ik doen. Ik stuur je bericht hoe we het doen. 

   Groet, Jaco 

 • Hoi, ik kom zaterdag met openbaar vervoer. Is er iemand die mij van het station driebergen zeist kan ophalen? Groetjes, Petra 

 • Dorris, Els, ElsS, Esther, Jan, Rainer en ik gaan lunchen bij "Bij Frouke op de koffie". Ik heb hiervoor inmiddels gereserveerd.

  Zijn er nog anderen die ook mee willen lunchen? Stuur me even een whatsappje, bij voorkeur vandaag, anders uiterlijk morgen (donderdag). Dan pas ik de reservering aan.

  • Hoi Ingrid  , ik lunch ook graag mee zaterdag of koffie met gebak  !

 • Mijn auto zit vol, met Rainer, Esther, Dorris en ElsS. Mochten er nog meer mensen opgehaald willen worden, dan is er mss nog iemand anders die ook langs het station wil rijden. 

 • hoi ingrid, ik ben nieuw bij aktivo en zie mijn eerdere reactie niet staan. Daarin de vraag of ik ook opgehaald kon worden bij het station. Ik wilook graag mee lunchen. groet, els.

 • Ha Ingrid, ik lunch mee en kom met de auto.

 • Ha Ingrid, zou ook graag meerijden vanaf station. Wil ook wel lunchen b.v. koffie met gebak

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.