Vanaf het metrostation lopen we, in ongeveer een half uur, richting De Balije Tuin om daar te lunchen. De Balije Tuin ligt tussen het Balij Bos en het Bieslandse Bos. Dit is een prachtige plek, midden in de natuur, waar we kunnen genieten van eerlijke, biologische gerechten, overheerlijk gebak en speciale, onbekende, koffie- en theesoorten.

Daarna gaan we op pad in regiopark Buytenhout. Dit is een prachtig groot aaneengesloten natuur- en recreatiegebied tussen Delft, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Hier lopen verschillende groengebieden naadloos in elkaar over: Buytenpark, Westerpark, Nieuwe Driemanspolder, De Balij, Bieslandse Bos, Dobbeplas en Delftse Hout. Het is een oase van rust in de dichtbevolkte Randstad.

Wij zullen wandelen door de Balij, het Wandelbos Laakweg, een jong bos, het Bieslandbos en langs de Dobbeplas. Vervolgens lopen we langs de Poldervaart terug naar Pijacker.

 

Wie zin heeft kan na afloop nog mee uiteten. Bijvoorbeeld bij:

Fratelli Pijnacker (Italiaans, o.a. pizza en pasta) 0,4 km vanaf metrostation Pijnacker Centrum.

Eetcafé De Guyter (vlees, vis, vega, maaltijdsalades) 0,3 km vanaf metrostation Pijnacker Centrum.

Wil je mee eten? Laat hieronder even weten wat jouw keuze is smile

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 •  Hoi Ingrid,  Ik heb mezelf net aangemeld ik stond reserve. Ik ga ook graag mee uiteten.

  Groetjes Jenny 

  • Gezellig!

 • Hoi Ingrid, ik wil graag ook mee uiteten als dat nog kan. 

  Gr. Peter 

  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus je kunt mee. 

   Ik zal donderdag de reservering doen. Dus ieder kan nog aansluiten of evt. op de dag zelf beslissen.

  • Oké, bedankt voor je (snelle) reactie 😊

 • Goedemorgen, het wordt mijn eerste wandeling met deze club en ik hou de optie om, na afloop uit eten te gaan graag nog even open. Eetcafé de Gruyter is wel een goede keus.

  • Super leuk, dat je meegaat. Het is altijd heel gezellig! (Ik ben zelf ook nog niet zo lang lid.) Prima dat je na de wandeling beslist of je mee uiteten gaat. 

 • Dan gaan we naar eetcafé de Gruyter. Handig voor de mensen die na afloop mee willen om nog wat te drinken.

 • Marion, Marinus en ik gaan na afloop van deze wandeling uiteten. Wie gaat er nog meer mee? Ik zal reserveren voor degenen die aangeven mee te willen. Dan ben je verzekerd van een plek. Laat ook nog even weten welke optie jouw voorkeur heeft.

  • Ja, ik had al aangegeven mee te willen eten en een voorkeur aangegeven. Maar welke het wordt maakt me niet zoveel uit. Hak jij de knoop maar door.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.