In verband met corona geldt een maximum groepsgrootte van 4 personen. Bij wandelsport is dit 30 personen.
Help mee Klub Aktivo te laten groeien. Vul de activiteiten enquête in.
  • 12-06-2021 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Hilversum
  • Laatste wijziging: donderdag

Ik wil deze middag twee landgoederen vlak bij Hilversum met jullie verkennen.Ik denk dat de totale lengte van de wandeling max. 15 km zal zijn. Omdat er onderweg weinig horeca is, gaan wij eerst in Hilversum even iets drinken. Hierna te voet naar de dorps grens.

Door her Corversbos wil ik een wandeling van ca.5 km maken. Aansluitend gaan wij naar   buitenplaats Gooilust, hier kun je de rijkdom van weleer ontdekken Wandel langs exotische bomen en door de kleurrijke rododendronvallei, die tot half juni prachtig in bloei staat en het sterrenbos. Ook kunnen wij  de weelderige siertuin bezoeken, die op zaterdag middag voor publiek toegankelijk is. Als wij geluk hebben is er iemand aanwezig die ons iets over deze tuin kan vertellen. 

Als je van fotograferen houd raad ik je zeker aan om je camera mee te nemen. 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.