Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

  • 16-08-2020 van 11:30 tot 16:30
  • Plaats: Bussum
  • Laatste wijziging: 09-08-2020

Deze prachtige Trage Tocht knoopt zeer verschillende Gooise streken op een verrassende manier aan elkaar. Onverharde paadjes nemen je mee over de Bussumerheide en de landgoederen Spanderswoud, Boekesteyn en Schaep en Burgh. Wát een variatie!  https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/trage-tocht-bussum/17158/ maken. Een tocht over de heide, door het bos en over twee landgoederen.Deze tocht is ongeveer 16 km lang.

Ik had deze tocht van het voorjaar georganiseerd, maar toen gooide de Corona roet in het eten. Ik wil hem daarom alsnog lopen, nu de heide volop bloeit. ik zie dat er vandaag meer heide tochten zijn die al vol geboekt zijn. 

Ik wil op de heide even wat gebruiken, niet bij het hotel bij de start.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.