• 05-04-2020 van 11:30 tot 16:00
  • Plaats: Bussum
  • Laatste wijziging: 22 maart

Ondanks het Corona virus wil ik toch een niet al te lange wandeling maken met niet al te veel mensen. Mocht hij snel vol zijn dan wil ik hem een andere keer herhalen.

In deze mooie voorjaarstijd, met pril groen in de bossen en als wij geluk hebben de Krenten op de heide in volle bloei, wil ik de https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/trage-tocht-bussum/17158/ maken. Een tocht over de heide, door het bos en over twee landgoederen.

Dit is een wandeling van 16 km.

Houd er rekening mee dat er nergens horeca open zal zijn. Ook weet ik niet of er onderweg kiosken open zijn. Wel zullen wij onderweg even stoppen voor een pauze uit eigen rugzak.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.