• 27-08-2022 12:15
 • Plaats: Wezep
 • Laatste wijziging: 26 augustus

De historische binnensteden van Zwolle en Hattem zijn zeer de moeite waard. Ga je mee naar deze verrassende Hanzesteden? De wandelroute erheen leidt je door het bos, over de heide en langs de IJssel.

Een afwisselende route met zowel bos, dorpjes, historische steden als rivierlandschap. Vanaf station Wezep sta je snel in het groen. Door het bos loop je de glooiende, open Wezepsche Heide op. Een prachtig gebied!

Op de grens van de Veluwe en IJsselvallei ligt het fraaie Landgoed Molecaten. Van daaruit wandel je zo Hattem in, de Hanzestad op de Veluwe. Halverwege de route is deze historische binnenstad een aantrekkelijke plek om te lunchen. Er zijn terrasjes, leuke winkels en musea zoals het Anton Pieck-, Bakkerij- en Voermanmuseum.

Na Hattem wandel je verder over de dijk met zicht op de uiterwaarden en de rivier, via de opvallende rode Hanzeboog over de IJssel. Langs het Engelsche Werk, een park op de voormalige vestingwerken en de Katerveersluizen loop je langs de Willemsvaart naar station Zwolle.

Wezepsche Heide - NS-wandeling | Dagje Uit | NS

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Dag Jan,

   

  Ik moet me helaas afmelden. Heb corona. Had graag meegewandeld, maar het is even niet anders. Gr. Liedeke(huisje1).

  • Hallo Liedeke,

   Vervelend voor je. 

   Beterschap.

   Tot een volgende keer. 

   Gr. Jan

 • Hoi Jan,

  mij kun je toevoegen aan de uiteters

  gr Dorris

 • Hallo deelnemers, 

  Wie wil na de wandeling mee uit eten bij het eetcafe "De Kleine" (idee van Dorris) om +/- 17:45 uur?

  www.eetcafedekleine.nl 

  De afstand vanaf station Zwolle is +/- 800 m. 

  Graag opgeven bij privébericht van Aktivo VOOR 20-08-2022

  Jan 

 •  Hoi Jan,

   

  Is het een idee om na afloop te gaan eten bij cafe de Kleine Luttekestraat? Dan ga ik ook mee uit eten. Als ik het menu bekijk ziet het er best lekker uit en betaalbaar. Kijk maar of het je wat lijkt. Zelf heb ik er nog nooit gegeten dan bij het huwelijksfeest 25 jaar van mijn ouders toendertijd.

  gr van Dorris

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.