• 23-05-2021 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Breukelen / Woerden
  • Laatste wijziging: 22 mei

Wandeling van Breukelen naar Woerden.

De NS Hollandse Kade is een gematigde gezinsvriendelijke wandeling van 17,4 km (3 uur 28 minuten) tussen de treinstations Breukelen en Woerden.

Een echt Hollands landschap krijg je voorgeschoteld op deze wandeling (al loop je hier in de provincie Utrecht). Je loopt over kaarsrechte kaden tussen weilanden en kunt weer eens aan den lijve ervaren hoe nat en plat Nederland eigenlijk is.

We zullen in deze tijd van het jaar veel weidevogels horen en zien die hun nest en jonge willen beschermen. Al worden ze wel jammer genoeg steeds schaarser; kievit, tuureluur en de scholekters en gruto niet te vergeten. 
 
In het Kockengen en of Harmelen wil ik even stop maken voor de koffie .
We eindige in Woerden daarvandaan kan je weer met 10 min treinen in Breukelen staan.
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  •  We zullen in deze tijd van het jaar  veel weidevogels horen en zien die hun nest en jonge willen beschermen . Al worden ze wel jammer genoeg  steeds  schaarser .  kievit, tuureluur en de scholekters en gruto niet te vergeten. 
     
    In het kockengen en of Harmelen wil ik even stop maken voor  de koffie .
    We eindige in Woerden daarvandaan  kan je weer met 10 min treinen in breukelen staan 
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.