• 19-12-2021 10:45
 • Plaats: Mijdrecht
 • Laatste wijziging: 18-12-2021

WANDEL OVER HET OUDE SPOOR

Het Bellopad - vernoemd naar de locomotief die hier halverwege de vorige eeuw reed - is een wandelpad van 19 kilometer tussen Mijdrecht en Abcoude. Wie de volledige route wandelt, komt langs vier voormalige stations, ontdekt de laaggelegen veenlanden en geniet van de grote hoeveelheid water- en weidevogels. Het pad is tevens in diverse trajecten op te delen, die ook los te wandelen zijn: Mijdrecht - Gemaal De Ruiter (2,5 uur) of Spoorhuis Vinkeveen - Gemaal De Ruiter (1 uur). Meer lezen over de route: www.bellopad.nl  

Ik wil op het Station in Breukelen gezamelijk in de bus stappen naar Mijdrecht. Dit pad lopen we dan vanuit Mijdrecht naar station Breukelen (niet naar Abcoude dus). We lopen dan wel het volledige beloopbare gedeelte van de oude spoorlijn. Als we de oude spoordijk ter hoogte van Oukoop verlaten, gaan we naar Breukelen, dus de route is wat korter dan de 19 km en de weg wat rustigere en landelijker.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Goedemiddag allemaal , Mijn wandeling gaat gewoon door morgen . ongeacht wat er eventueel

  beslist/afgekondigd wordt vandaag . Wel wil ik voorstellen om de wandeling van Breukelen naar Mijdrecht te doen en dan  terug de bus naar Breukelen , het wordt helaas nl. al vroeg donker heb ik gemerkt vandaar beter andersom denk ik. Horecastop gepland in Vinkeveen .

   Jacob

 • Goedemorgen , Er rijden nog bussen in de nieuwe dienstregeling op zondag volgens de website van Syntus de vervoerder daar. Dus goed nieuws, we nemen op 19 december buslijn 130 vertrek 11.04h. vanuit breukelen naar mijdrecht om daar te starten met de wandeling bij het  voormalig station Mijdrecht 

  Jacob

 • Het lijkt erop dat met de nieuwe dienstregeling op de zondag geen bussen meer rijden van en naar breukelen/Mijdrecht ?  Wie  ziet  een andere mogelijkheid ?  Anders denk ik er over om de wandeling 2 weken te vervoegen . dan lopen we op zondag 5 December , dat is de laatste zondag voor zover ik dat nu zie .     Wie  O  Wie 

  Groet Jacob (Witte)

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.