• zondag 31-12-2023 van 10:45 tot 17:45
 • Plaats: Breukelen
 • Laatste wijziging: zondag 31-12-2023
 • WANDEL OVER HET OUDE SPOOR

Het Bellopad - vernoemd naar de locomotief die hier halverwege de vorige eeuw reed - is een wandelpad van 19 kilometer tussen Mijdrecht en Abcoude. Wie de volledige route wandelt, komt langs vier voormalige stations, ontdekt de laaggelegen veenlanden en geniet van de grote hoeveelheid water- en weidevogels. Het pad is tevens in diverse trajecten op te delen, die ook los te wandelen zijn: Mijdrecht - Gemaal De Ruiter (2,5 uur) of Spoorhuis Vinkeveen - Gemaal De Ruiter (1 uur). Meer lezen over de route: www.bellopad.nl  

We starten in Breukelen en eindigen bij het voormalige treinstation in Mijdrecht, daarvandaan nemen de bus terug naar station Breukelen.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Sorry, ik zat even heel erg te denken red ik het wel red ik het niet. Maar ik denk dat het wel mee valt. Ik kom eraan!!

 • Hoi Johan ; voetbal dicht Tennis mogelijk wel open  , dat ligt bijna op de route . Anders verder het dorp in ( paar km meer ,) even in overleg morgen . we kunnen wel vooraf bij de valk in Breukelen terecht voor de koffie etc. ,altijd open .

   

 • Hallo nog even. Hoe zit het nou met de horeca? Is het gelukt bij die voetbalvereniging of is er nu helemaal niets van horeca onderweg?

 • Hallo , Even een bericht , Jan vroeg al naar een horeca halverwege . Vandaag heb ik er twee gebeld in Vinkeveen, beide gesloten op oudjaarsdag. Morgen ga ik de voetbalvereniging  proberen ligt ook redelijk op de route . Advies, neem maar wat te eten en te drinken mee .

 • Okee ,dank je nu wel 

 • Uiterste aanmelddatum klopt niet helemaalsmile

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.