• zaterdag 12-03-2022 van 11:30 tot 17:00
  • Plaats: Bodegraven
  • Laatste wijziging: zaterdag 12-03-2022

Vanaf het station moeten we eerst nog een stukje door Bodegraven lopen voordat we in het mooie plassengebied van de Reeuwijkse plassen komen. Als we daar aankomen is het nog maar een klein stukje naar onze eerste horecastop.

Daarna lopen we door het mooie plassengebied dat door veenafgravingen ontstaan is. Na een aantal kilometers is het een afwisselend landschap van water, weilanden en bos.

Als we Gouda naderen komen we in een soort park terecht waar ook nog een restaurant is waar eventueel nog gerust kan worden. Dan is het nog een klein stukje tot we in Gouda aankomen.

Daar lopen we richting het centrum toe waar ik op het plein bij de kerk en de Waag nog wat wil drinken. Het station is dan al op dichte afstand gepasseerd.

Met de trein kan dan eventueel weer terug gereisd worden naar Bodegraven of direct naar huis toe.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Rainer vanwege een calamiteit wat net is gebeurd, moet ik nu wachten op de woningbouwvereniging. Ik heb ze zojuist moeten bellen en ik kan nu niet weg. Moet me nu helaas afmelden. 

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.