• 05-09-2021 van 11:30 tot 16:30
 • Plaats: Abcoude/Botshol
 • Laatste wijziging: 5 september
 • Botshol (natuurmonumenten)

De wandelroute Botshol leidt je over dijken, door polders, langs weidevogelgebieden, wuivende rietlanden en moerasbos. Botshol is gevormd door de turfwinning. De brede legakkers, waar je overheen wandelt, herinneren aan deze tijd. Vergeet tijdens de wandeling niet naar boven te kijken. Er vliegt regelmatig een lepelaar of aalscholver over! Nog meer vogels zien? In Waverhoek (zuidelijke deel van de route) kom je ogen tekort! Afhankelijk van het seizoen zijn er kluten, grutto’s, tureluurs, kleine karekieten en heel veel andere water-, moeras- en rietvogels.

Handig om te weten

 • Om verstoring van broedende vogels te voorkomen is de wandelroute Botshol gesloten van 15 maart tot 16 juni.
 • Afhankelijk van het jaargetijde, kunnen de paden drassig zijn. Trek je laarzen aan!
 • De paden zijn slecht begaanbaar met rolstoel of kinderwagen.
 • Honden zijn niet toegestaan.

Ik wil deze wandeling starten bij station Abcoude, en dan via de Winkeldijk naar Botshol, en dan terug naar Abcoude via de Waver en Holendrecht, totaal ong. 18 km.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ja Jan valt niet mee ! Was er geen bot geraakt bij je vinger, Bij  mij toen niet . Wel heb ik er een iets dikkere vingertopje aan over gehouden .

 • Jacob, Els, Dorris, Marja en Edwin,

  Bedankt voor jullie berichtje. 

  Met 8 Paracetamol per 24 uur kan ik de pijn onder controle houden. 

  Groeten van,   Jan 

 • Sterkte Jan!

 •  Hallo allemaal,

  Na een stom ongeluk heb ik woensdag het bovenste deel van mijn ringvinger geplet. Nadat ik al uren in het ziekenhuis heb doorgebracht begint de wond nog steeds opnieuw te bloeden.

  Vandaar dat ik me afmeld voor deze wandeling.

  Groeten van,  Jan

  • Vervelend Jan, sterkte ermee.

  • Heel veel sterkte Jan

 • Ga vandaag naar Zandvoort fietsen proberen glimp op te vangen van de Heineken Dutch Grand Prix.

  Vandaar mijn afmelding.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

Kennismakingsactiviteit

Op zondag 24 oktober 2021 is er een kennismakingsactiviteit in Bilthoven voor mensen die een keer mee willen doen met één van onze activiteiten.

Als je wilt kennismaken met Klub Aktivo en je staat nog niet bij ons ingeschreven, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://form.jotform.com/212576076710051

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.