• 13-06-2020 van 12:00 tot 16:00
 • Plaats: Utrecht
 • Laatste wijziging: 12 juni

Deze dag wandelen we aan de oostkant van Utrecht. Het eerste deel gaat grotendeels door de natuur: eerst langs een mooi stukje Kromme Rijn naar de beboste Voorveldse Polder en daarna via park Bloeyendaal naar de rustige en groene 19e eeuwse buitenwijken van Utrecht Oost. Hier lopen we eerst via de Maliebaan door het dorpse Oudwijk en daarna via het Wilhelminapark door de meer statige Schildersbuurt, en uiteindelijk weer naar het startpunt. We komen langs twee horeca-gelegenheden en langs openbaar sanitair, maar ik kan beschikbaarheid voor ons vanwege de Coronamaatregelen niet 100% garanderen. Neem dus svp. zelf voldoende eten en drinken mee. Bij slecht weer kort ik deze wandeling mogelijk wat in. Maar voel je ook vrij om je dan af te melden.

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik meld me toch af. De vrouw van de klantenservice had gezegd dat er geen bussen om de 10 minuten gaan rijden met deze verplaatsing. En ik zat nu later te denken dat ik de kans loop de bus niet in te kunnen met dat anderhalve meter gedoe. Plus de alert van Theo dat het morgen warm wordt en dat zag ik nu ook en dan ook nog zo´n lap voor je mond. Ik geef de plek aan de reserve.
  Veel plezier in ieder geval met wandelen
  • Hoi Dorris, OK. Geen probleem!
 • Hoi Koen,
  Ik meld mij af . Het wordt me morgen te warm.
  Groet, Theo
 • Let op Bus :28 gaat niet vanaf het centrum perron A4 vanwege werkzaamheden. De lijn 28 is verplaatst naar Jaarbeursplein perron C8 en die gaat om 11.24 richting Sciencepark en heeft als tussenstop bushalte Rijnsweerd Zuid. De bus doet er 23 minuten over.
  • Hoi Dorris,
   Handig dat je dit hier even aangeeft! Je hebt trouwens kans dat je de enige bent van ons in de bus (de rest komt waarschijnlijk met de auto -niet vanuit Zwolle- of komt uit de buurt). Dus wees niet ongerust als je in de bus geen bekenden ziet..
 • Hoop,dat ik nu toch nog mee kan. Gr. Huisje1. Jammer voor jou Petra, dat je door je knie niet mee kan. Sterkte.
 • Sterkte Petra & van ❤️e beterschap! Is dat die knie waar je destijds in Zwitserland 🇨🇭 last van hebt gekregen? Dat blijft daarna vaak een zwakke plek, heel akelig!

  Hou je haaks & tot gauw!

  Hartelijke groeten,
  Corine
  • klopt Corine, ik ben mij aan het orienteren op aanvullende voedingssupplementen. Het gaat klein beetje beter, maar ik kan door drukte pas vrijdag bij de fysio terecht. heeft even tijd nodig, ik heb de laatste tijd nogal vaak achter elkaar gefietst, of dat het nou is? Het was zelfs zo goed in eerste instantie dat ik de afspraak bij de fysio heb af gezegd, maar nu heb ik hem weer nodig. Ja, ik vind het ook heel jammer dat ik niet mee kan, maar het is nu beter dat ik mij concentreer op de opbouw.
  • Ha Petra, doe nog maar heel voorzichtig aan met je knie hoor; geheel herstel kan sowieso al gauw een jaar duren! Als ik jou was zou ik m’n knie nu even ontzien en meer musea-uitjes boeken bij Aktivo!
   Zaterdag 20-6 as ga ik trouwens (met mijn auto) met Henriette53 naar kasteel Doornenburg om 11.00 uur en daarna naar Fort Pannerden in de middag! Mocht je zin hebben om mee te gaan, laat het me dan ff weten, heel gezellig!

   Hou je haaks en tot gauw horens/ziens!

   Hartelijke groeten,
   Corine
 • Helaas moet ik mij afmelden Koen, ik heb een behoorlijke terugval van mijn rechter knie, zal weer moeten revalideren met de knie, heb de laatste tijd te veel gedaan, krijg nu een nieuw fysiotherapietraject. Hopelijk hebben jullie een fijne dag! Tot ziens!
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.