Vanwege de strenge corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 9 februari 2021.

  • 05-12-2020 van 11:30 tot 15:30
  • Plaats: Wassenaar
  • Laatste wijziging: 01-12-2020

Restaurant Meyendell staat midden in het duingebied Meyendell. Tijdens deze wandeling gaan we het duingebied tussen het restaurant en Wassenaarse slag verkennen.

Normaal komen we met Aktivo niet in dit gebied omdat vanaf vertrekpunt Den Haag C.S of vanuit Katwijk het te ver lopen is. Bij een lange wandeling van Antoinette vanuit Katwijk zijn we begin september met een klein groepje een klein stukje in dit duingebied geweest en genoot ik van het prachtige duinlandschap.

De duinen zijn er mooi bebost met meerdere duinvennetjes en hier en daar heb je mooie uitkijkpunten. Bij Wassenaarse slag heb je een uitgiftepunt van koffie en thee.

Vanaf Wassenaarse slag lopen we een stukje over het strand richting Scheveningen maar we gaan al snel weer de duinen in om weer terug te keren naar Meyendell.

Ik wil er niet te laat aankomen omdat sommigen misschien Sinterklaasavond willen vieren.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

De verlengdatum wordt periodiek ververst. Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.