• 11-06-2022 12:45
 • Plaats: Abcoude
 • Laatste wijziging: 10 juni

Tussen Abcoude en Weesp ligt een typisch Hollands landschap van groene weides, slingerende riviertjes, molens en statige buitenhuizen. Via het Gein wandel je eerst naar Fort Nigtevecht, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Deze oude verdedigingslinie staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is uniek in de wereld. Het fort, in gebruik als rust- en gedenkplaats, ligt idyllisch verscholen in het groen. 

Even verderop steek je via een spectaculaire voet- en fietsbrug het Amsterdam-Rijnkanaal over. Aan de overzijde ligt Nigtevecht, een stil dorp met jachthaventje, ophaalbrug, oude dorpskerk en tal van monumentale huizen. Via de Vecht en de eeuwenoude Aetsveldsche Polder bereik je de knusse binnenstad van Weesp. 

Gein en Vecht - NS-wandeling | Dagje Uit | NS

 

 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik moet helaas afzeggen wegens koorts. Niet zo hoog meer als gisteren. Hoewel ik zelf denk dat ik het wel aankan haak ik toch maar af, omdat men zegt dat je eerst een dag koortsvrij moet zijn voordat je je weer mag inspannen. Zit ook een klein beetje vocht achter de longen dus denk ik wel dat ik wat beter op moet passen. Heel veel plezier voor jullie.  Jammer dat ik niet mee kan :-(

  • Beterschap.

   Tot een volgend uitstapje.

   Jan  😎

 • Helaas kan de eerste horeca pauze bij "Hotel De Witte Dame" wegens verbouwing niet doorgaan.

  Jan

 •  Hallo deelnemers, 

  De verzamel tijd heb ik veranderd van 13:00 uur naar 12:45 uur. 

  Jan

 • 👍

  • Liever geen woorden maar daden, Jacob 👍☺️! Ik zie uit naar een wandeling rond Dronten👍😅! Ook in natuurpark Lelystad kun je erg mooi wandelen is mijn ervaring 😊🖐!

   Hartelijke groeten,

   Corine 🍀🧚‍♀️🙋‍♀️

 • Hoi Jan , wel een beetje broodroof van mij . Je wandelt een beetje in mijn gebied 😜

  • Hallo Jacob,

   Mag jij in mijn gebied een wandeling organiseren.🙃

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.