Vanwege de totale lengte van deze wandeling, starten we deze wandeling met een drankje en eventueel iets lekkers erbij, bij Zorgboerderij "De Maargies Hoeve" in Kallenkote. Hiermee lopen we tevens het mooiste gedeelte van de route.

Na de koffie verlaten we Kallenkote en gaan we op weg naar de Havelterberg, door afwisselend bos, heide, bouwland en weilanden. Aan de voet van Havelterberg passeren we nog twee hunebedden en even verderop onze tweede horecastop met uitzichtpunt. Hierna wandelen via de Bisschopsberg naar het dorp Havelterberg en gaat het via Onna door glooiend gebied met een mooi uitzicht op Steenwijk. Halverwege dit gebied verlaten we de hoofdroute om zo weer terug te komen bij "De Maargies Hoeve".

De liefhebbers kunnen eventueel nog afsluiten met lekker Chinees eten, een stukje terug naar Steenwijk NS.

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  •  Ik kom met de trein. Graag zou ik ook met je meerijden, Betty, vanaf Steenwijk. Groetjes, Dirkje

  • Hoi Betty, Graag zou ik met je mee willen rijden vanaf station Steenwijk. Mvgr. Lida (Zonnetje63)

  • Oh, dank je wel. FIJN!!

  • Vanaf station Steenwijk kan ik ook carpoolers meenemen richting Kallenkote.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.