Vanwege de totale lengte van deze wandeling, starten we deze wandeling met koffie bij Zorgboerderij "De Maargies Hoeve" in Kallenkote. Hiermee lopen we tevens het mooiste gedeelte van de route. Om uiterlijk 12.00 uur wil ik gaan lopen, dus zorg dan wel dat je tijdig aanwezig bent indien je eerst nog wat wilt nuttigen.

Na de koffie verlaten we Kallenkote. Het eerste stuk is vrij enerverend. We gaan een heel stuk over het millitaire oefenterrein van Havelte naar de Havelterberg. Daarna gaat het door afwisselend bos, heide, bouwland en weilanden. Aan de voet van Havelterberg passeren we nog twee hunebedden en een horeca met uitzichtpunt.

Tenslotte wandelen we via de Bisschopsberg naar het dorp Havelterberg en gaan we verder door een stukje glooiend gebied. Via de spoorlijn en een gezellige woonwijk komen we weer bij "De Maargies Hoeve" uit.

Horeca voor aan het begin en na ca. 6 kilometer.

Liefhebbers kunnen na afloop eventueel nog iets gaan eten in Steenwijk.
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Nog even een update. Ondertussen hebben twee personen aangegeven wel mee te willen eten na afloop, te weten jandront en adrih. In totaal zijn we dus met drie personen. Ik heb inmiddels gereserveerd voor 4 personen bij de chinees Fong Shou vlakbij het station. Mocht iemand zich ter plekke nog bedenken dan is er dus nog 1 plekje over. Ik heb vanaf 17:30/17:45 uur gereserveerd.

  Verder lijkt de weersverwachting redelijk te verlopen, maar wel met kans op een paar buitjes. Hoe dan ook, houd passende kleding bij de hand.

  Tot zaterdag.

  • Hoi Johan, Ik zie Jan niet meer op de deelnemerslijst staan, maar hij gaat wel mee?

    

    

  • Jandront heeft zich alleen voor de wandeling afgemeld vanwege achillespees blessure. Hij heeft wel aangegeven na afloop mee te willen eten.

 • Voor diegenen die mee willen rijden, ik wacht rond 11.00 uur op het grote p&r terrein ter hoogte van de hoge trap over het spoor. Er kunnen nog twee mensen mee eventueel.

  • Hoi Johan, sta ja aan de kant van de plaats Steenwijk? 

 • Dirkje en Lida, kunnen jullie om 11:15 op het station van Steenwijk zijn? En verder is mijn kleine auto vol.

  • Mijn trein komt 11.17 uur aan in Steenwijk. Dus 2 minuten verschil.

    

  • Prima, komt goed.

    

    

  • Betty, ik ben rond 11.15 uur op het station.

  • Kom maar aan de voorkant van het station.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.