Dit is een rondwandeling met open veenweidelandschap en op enkele delen van het traject dwars door het boerenland.

De wandeling bestaat voor 95 % uit 2 klompenpaden: Graveslootpad en Houtdijkenpad

Nationaal Landschap Groene Hart is het open gebleven veenweidegebied van weilanden en slootjes, midden in de drukke Randstad. Hier heerst de serene rust, staat het water hoog in de slootjes, kun je ver kijken en staan de koeien nog stil in de wei te dromen. Een uniek en idyllisch gebied met prachtige geometrische patronen van slootjes en weilanden, een kerktoren aan de horizon en witte zwanen die op het water drijven. Grutto, kievit en scholekster buitelen door het luchtruim. Het Groene Hart dat is Puur Genieten!

In verband met bedauwd gras en zompige perceelranden verdient het aanbeveling hoge wandelschoenen te dragen. Tevens zullen we over hekjes moeten klimmen. 

Info klompenpaden:

Graveslootpad

Houtdijkenpad

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Helaas is me achillespees  overbelast. Ik mag voorlopig niet meerdere km lopen.

  Groeten van,

  Jan

  • Hallo Jan, 

   Vervelend toch. Heel veel sterkte ermee en hopen dat het snel weer over gaat en dat je weer mag wandelen. 

   Groet Edwin 

  • Dankje wel Edwin.

    

   Gr. Jan

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.