Vanwege de corona lockdown zijn alle activiteiten geannuleerd tot ten minste 26 mei 2021.

  • 25-04-2021 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Hollandsche Rading
  • Laatste wijziging: 13 april

Dit is een heerlijke en vooral afwisselende boswandeling. Vanaf station Hollandsche Rading lopen we eerst over de Hengstenberg en door het Erfgooiersbos naar het Hilversums Wasmeer. Het Smithuyserbos is een aangename verrassing. De oplettende wandelaar ziet tussen de bomen een markant torentje. Jammer genoeg verboden toegang! Via de Konijnenberg en mooie beukenlanen komen we langs de hekken van Kasteel Drakensteyn en arriveren we in Lage Vuursche. We nemen daar sowieso een pauze en kunnen we er hoogstwaarschijnlijk wel iets te drinken nemen. We wandelen verder en komen langs landgoed Eyckenstein. Op de rand van de Maartensdijkse bossen komen we op het laatste deel van de wandeling. Deze gaat door De Zuid van het Goois Natuurreservaat, met een imposante zandkuil rond de Bosberg. We lopen daarna weer terug naar het station.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Deze wandeling heb ik weer verplaatst van 28-03 naar zondag 25-04-2021
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.