• zondag 23-10-2022 van 11:00 tot 16:45
  • Plaats: Den Haag
  • Laatste wijziging: zaterdag 22-10-2022

Vanaf het Centraal station van Den Haag is het slechts enkele honderden meters lopen voordat we bij het Haagse Bos aankomen.

We lopen een stukje door het Haagse Bos naar Landgoed Clingendael toe. In dat landgoed bevindt zich de Japanse tuin. Deze tuin is in het najaar 2 weken geopend en was dit voorjaar gesloten vanwege het broeden van een roofvogel.

Dit weekend is de tuin geopend en ik wil hem met jullie bekijken. In deze tuin zie je vele mossoorten, bijzondere planten en leuke bruggetjes en kom je volledig tot rust.

Op het landgoed zien we nog een mooi buitenhuis die dienst doet als vergaderplaats van internationale betrekkingen.

We wandelen daarna door naar het duingebied Meiendell. We wandelen door dit prachtige duingebied, we zien leuke vennetjes en bossen en we komen op het strand uit.

We lopen tot de pier van Scheveningen en we nemen achter het kurhaus de tram weer terug naar het Centraal Station.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.