• zondag 06-08-2023 van 12:00 tot 17:30
 • Plaats: Lelystad
 • Laatste wijziging: 5 augustus

Maak eens kennis met deze bruisende moderne stad in de Flevopolder!

We maken een combinatie wandeling van een Groene Wissel en Trage Tocht. Eerst doen we een stukje Groene Wissel. Vanaf het station wandelen we door moderne woonwijken en landelijke stadsrand door een parkje. Daarna slaan we af naar het Tuindersbos. We zitten nu in een stukje Trage Tocht. We bewandelen een groot parkeerterrein over naar de hectische Bataviastad.

We passeren de replica van het bekende VOC-schip Batavia en de indrukwekkende Houtribsluizen. We gaan zelfs nog even over glooiende duinen en bereiken IJsselmeerdijk. We lopen nu in het groen, mooie grasbanen en door het Zuigerplaspark, een groot bosgebied op de vete klei van de voormalige Zuiderzee. Daarna nemen we een flink rondje om de grote Zuigerplas.

Na de grote plas bewandelen we de ruim opgezette woonwijken naar de gezellige winkelstraten en de modern vormgegeven Stadschouwburg Agora. Het eindpunt nadert en lopen naar station.

Lelystad.pdf

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ben net  ingesreven wandelen is een goede bezigheid Mijn Naam is Harry en heb nog geen echte wandelschoenen  verwachten we veel modder etc of is het grootste gedeelte verhard ? H.G. Harry

   

  • Hallo Harry,

   Ja helaas is de wandeling vol. Het komt nog wel eens voor dat er een paar dagen ervoor nog deelnemers afvallen. Klup Aktivo heeft niet heel veel leden, nog geen 200. En als er maar een handjevol personen zijn die iets willen of kunnen organiseren dan zijn de aktiviteiten snel vol. Helaas, ik kan er ook verder weinig aan doen.

   Maar je mag ook zelf iets organiseren. Lees dan wel de voorwaarden.

   Groet, Edwin

  • Edwin. Jammer   wie weet een volgende keer. Groet Harry

  • Deze activiteit is helemaal vol Harry, ik heb het zelfs opgegeven om reserve te zijn. Ik heb nog even overwogen om stiekem een kilometer achter de groep aan te lopen en net te doen of ik er geen idee van heb waarom ze dat rondje lopen maar ik denk dat dat tegen de regels is ;)

   Je moet goed in de gaten houden als een activiteit op de site wordt gezet want het is vaak vol. Groet! Peter

  • Peter is er denk je een te kort aan festiviteiten ? Groet Harry

  • Hallo Harry & Peter,

   Als het goed is krijgen jullie een berichtje van de website op het moment dat er een nieuwe activiteit aangemaakt is waarvoor je je kunt inschrijven. 

   Zoals Edwin al schreef vallen er in 9 van de 10 gevallen deelnemers af (op het laatste moment) en kun je bijna altijd nog meedoen met die activiteit.
   De bovenste twee deelnemers van de reservelijst krijgen bovendien een sms-berichtje als er een plaatsje is vrijgekomen op de deelnemerslijst van een activiteit. 

   Zelf neem ik ook altijd even contact op met deelnemers op de reservelijst als een reactie/nieuwe aanmelding van hen dan uitblijft. Zo houd ik de reservelijst van mijn activiteiten actueel. 

   Mijn motto is dus: "De aanhouder wint"! Ik hoop jullie dan ook snel te ontmoeten bij een van de vele Aktivo activiteiten👍😊!

   Tot ziens!

   Hartelijke groeten,

   Corine 🧚‍♀️🍀

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.