• zaterdag 22-04-2023 van 11:30 tot 20:00
 • Plaats: Beesd
 • Laatste wijziging: vrijdag 21-04-2023

Dit is een rondwandeling. Het eerste stuk is een Klompenpad: Leidschehoevepad. Het tweede deel is een route van de "Mooiste Routes"

Laten we hopen dat we bloesem zien.

We maken een bijzonder afwisselende wandeling over het uitgestrekte landgoed Mariënwaerdt tussen de Betuwse plaatsen Beesd en Tricht.  We lopen eerst over Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt. Daarna gaan we nog een keer over het spoor en lopen door een meer open boerenland langs akkers en weilanden en parallel aan de spoorlijn. Hou er rekening mee dat de paden na regenval hier flink modderig kunnen zijn. Dan volgt een langer stuk over de verharde Appeldijk, maar wat een prachtige uitzichten rondom! Daarna lopen we op intieme dijkjes steeds zicht op de rivier, omzoomd door velden knotwilgen. We maken een rondje door het bos rond Huize Mariënwaerdt, vergapen ons aan de duiventorens en de Hooge Schuur. Over een fraaie brede eikenlaan lopen we terug naar de Stapelbakker.

11029366258?profile=RESIZE_710x

 

 

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Ik wil na de wandeling, rond 17.30 uur,  wat gaan eten bij De Stapelbakker. Het is een pannenkoekenrestaurant. Niet alleen pannenkoeken hebben ze, maar ook salades, biefstuk e.d.

  https://www.marienwaerdt.nl/de-stapelbakker/

  Wie heeft er zin om mee te gaan eten? Ik reserveer a.s. donderdag. Graag even opgeven.

  Groet, Edwin

  De Stapelbakker - Heerlijkheid Mariënwaerdt
  Wij van Pannenkoekenhuis De Stapelbakker trakteren uw smaakpapillen graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met biologische ingrediënten.
  • Hoi Edwin, we hebben je opmerking een beetje laat opgemerkt 😢. Voor de zekerheid heb ik zelf vanavond maar even voor z'n tweeën gereserveerd, misschien mogen we dan nog aanschuiven bij jullie 😉 Groet, Ed

  • Hoi Ed,

   Ik heb een tafel gereserveerd voor 4 personen om 18.00 uur. 

   Tot morgen, Groet, Edwin

  • Top dat je het nog even aangepast hebt. Tot morgen. Groet, Ed

  • Ik ga graag mee uit eten, Edwin.

   Groeten, Adri.

  • Top👍

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.