• 12-09-2020 12:00
 • Plaats: Woerden
 • Laatste wijziging: 27 augustus

Vanaf station Woerden lopen we aan de rand van de Oude Rijn naar Putkop. Daar gaan we weer bij een klein fruitteeltbedrijf (waar met een beetje geluk de fruitbomen vol met appels, peren en pruimen hangen) iets drinken (25-08 heb ik  contact met het fruitteeltbedrijf; helaas zijn ze 12 september op vakantie. Deze pauze gaat niet door.
Daarna lopen we langs boerderijen en veel grasland over paadjes met veel bomen en struiken naar Kockengen. Laatste deel (5 km.) lopen we langs het water de Grote Heicop over een dijk naar station Breukelen.

https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/hollandse-kade.html

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Deze wandeling is niet compleet.
  Ik ga later nog eens kijken of ik het kan oplossen.
  • Jan, helaas komt het soms voor dat bij het aanmaken van een activiteit de extra velden wegvallen. Het probleem is in onderzoek. Je kunt de extra velden alsnog invullen door op de button "Wijzigen" te klikken naast het plusje rechtsboven op de pagina van de activiteit. In het uitklapmenu klik je dan nogmaals op "Wijzigen" en dan kun je de extra velden opnieuw invullen. Doe dit a.u.b. wel binnen een paar dagen anders ben ik genoodzaakt de activiteit weer van de lijst te halen.
   Met vriendelijke groet,
   Bart
  • Bart, bedankt voor de informatie.
   Op internet Explorer kreeg ik weer geen volledig beeld, ook niet met "wijzigen". Daarna ben ik naar internet Microsoft Edge gegaan, en daar ging het goed.

   Groeten van,
   Jan
  • Jan, bedankt voor je reactie. Heel goed dat we nu weten wanneer het fout gaat en wanneer niet. Hopelijk wordt het probleem snel opgelost. Fijn dat je je activiteit nu compleet hebt kunnen maken.
   Groeten, Bart
Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee voor € 9,95 per drie maanden of € 29 per jaar.

Wie is online

Inloggen om te zien wie online is.

 
Geolocation Partner: LocationIQ
  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op abonneren om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Aan- en afmelden

 

 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan de activiteiten en als je wilt zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.