Dit is een leuk uitje als je geen zin hebt in de drukte op Koningsdag in Amsterdam of Utrecht.

Vanaf het station van Bloemendaal is het ongeveer 1,5 kilometer wandelen voordat we bij de ingang van de Heemtuin aankomen. Direct naast de Heemtuin bevind zich een leuke horecagelegenheid waar we eerst gebruik van maken.

Daarna wandelen we een rondje door de Heemtuin. We zien prachtige bloemen en plantjes en er zijn vele bankjes om op te zitten en van de rust en natuur te genieten. Ik wil ook nog binnen in het natuurcentrum gaan. Daarna lopen we door de lommerrijke villawijk van Bloemendaal. Bij helder weer wil ik nog naar het kopje van Bloemendaal lopen voor een mooi uitzicht over de omgeving. Daarna lopen we naar het Middenduingebied en we lopen daar een rondje.

Via Overveen wil ik dan over een leuke wandelroute naar het centrum van Haarlem lopen waar we nog de sfeer  van Koningsdag beleven en op een leuk terrasje nog wat kunnen drinken.

De wandeling eindigt dan bij het station van Haarlem. Misschien wandel ik zelf weer terug naar het station van Bloemendaal wat 2 kilometer verderop ligt.

Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.