• zaterdag 25-05-2024 van 12:00 tot 17:30
  • Plaats: Almere-Oostvaarders
  • Laatste wijziging: maandag

Dit is een rondwandeling vanuit Almere Oostvaarders en gaat door de Oostvaardersbos en Kotterbos.

Deze niet-alledaagse wandeling voert door gedeelten van de Almeerse wijken Indische buurt, eilanden-, striphelden-, en oostvaardersbuurt. Het overgrote deel wandelen we door het al langer bestaande Kotterbos met Natuurboulevard, het Oostvaardersbos en Fluitbos. Vanaf een aantal uitzichtpunten kunnen we over het Oostvaardersplassengebied laten gaan, dus neem een verrekijker mee! De route gaat vooral over halfverharde, zand- en graspaden. Na veel regen kunnen er een aantal drassig zijn en is goed schoeisel een ‘must’.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

  • Op ca. 5 km komen we aan bij het Natuurbelevingcentrum.  In zou daar wat willen nuttigen, maar het centrum is tijdelijk gesloten vanwege uitbreidingswerkzaamheden. Voor wat lekkers kunnen we wel bij een foodtruck terecht. Houd daar rekening mee.

    Op het station zijn geen toiletten aanwezig. Ook geen horeca. Achter het station is er wel een AH aanwezig

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.