• zaterdag 29-04-2023 van 12:00 tot 17:30
 • Plaats: Gouda
 • Laatste wijziging: vrijdag 28-04-2023

Direct achter het station begint het mooie natuurgebied van de Reeuwijkse plassen.

We lopen door een mooie waterrijke natuurgebied met weilanden en mooie vergezichten naar Driebruggen waar we gebruik maken van de horeca.

Daarna lopen we eerst naar een uitkijkpunt en genieten van het uitzicht. Daarna stoppen we bij Mario voor een heerlijk ijsje.

Daarna gaan we richting Reeuwijk. We lopen langs kapitale villa, s.

Daarna gaan we naar het centrum van Gouda lopen. Het centrum bekijken we en we gaan bij de waag gebruik maken van het terras en eventueel nog een hapje eten.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Beste Rainier, 

  ik heb mij afgemeld op de reservelijst daar er een plaats vrijgekomen is? Maar hoe meld ik mij daarvoor aan?

  Groet,

  Mar (Marja)

  • Helaas is dit uitje al vol

   Je kunt je nog aanmelden voor het uitje op Koningsdag door gewoon op aanmelden te drukken.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.