Dit is een relaxte zondagmiddagwandeling waar we de binnenstad van Leiden zien en een park net buiten Leiden.

Vanaf het station is het maar een paar honderd meter wandelen naar de Bruine Boon aan de Steenstraat waar we eerst koffie drinken. Voor de Coronatijd stond dit restaurant bekend om zijn heerlijke appeltaart, ik ben benieuwd of dat nog steeds zo is.

Vanaf de Bruine Boon beginnen we aan de Singelpark wandeling. Deze gaat om het centrum van Leiden heen en we wandelen langs mooie singels, we gaan door kleine parkjes waar vele voorjaarsbloemen gepland die misschien nu al in bloei zijn als het weer zacht blijft.

Halverwege verlaten we de route en we lopen naar Cronenstein toe waar ik ook nog een rondje wil lopen en koffie wil drinken bij de horeca daar.

De kans is groot dat we daar fazanten zien en ik wil nog naar het Reigerbos lopen om te zien of de reigers en Lepelaars daar al hun nest bouwen. Vorig jaar zagen we dat al en we hadden ook fazanten gezien. Nu maar hopen op een vroege start van de lente.

Vanaf Cronenstein lopen we weer terug om aan de tweede helft van onze Singelparkwandeling te beginnen. Vorig jaar was hij nog niet helemaal af en ik ben benieuwd hoe de route nu is.

De wandeling eindigt weer bij het station van Leiden en we kunnen nog in het centrum wat drinken voordat we weer naar huis gaan.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.