• zaterdag 02-04-2022 van 12:00 tot 17:00
  • Plaats: Leiden
  • Laatste wijziging: dinsdag 29-03-2022

De wandeling begint in het centrum van Leiden vanaf het centraal station. Na een paar honderd meter begint de Singelparkwandeling al bij het Volkeren museum.

We volgen de singels van Leiden. Via speciale voetgangersbruggetjes lopen we door een mooi gedeelte van Leiden waar je vroeger de stadsmuren had. Je kunt nog steeds 2 stadspoorten zien.  We komen veel leuke terrasjes aan het water tegen waar we zeker gebruik van maken.

Halverwege lopen we naar Cronensteinpark. Dat park ligt aan de zuidoostkant van Leiden.

Vorig jaar liep ik daar met een klein groepje van Aktivo en we zagen daar veel lepelaarsnesten en Lepelaars vliegen. Reigersnesten zagen we daar ook. We waren verbaast dat we daar zoveel lepelaars zagen. Ik heb wel eens lepelaars op Terschelling gezien maar hier net buiten Leiden had ik ze niet verwacht. Ik hoop ze dit jaar weer te zien.

We wandelen daarna weer richting het centrum van Leiden en we volgen het tweede gedeelte van de Singelparkwandeling terug naar het station van Leiden.

Tegen het einde van de wandeling sluiten we het af met een drankje op het terras in het centrum van Leiden.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst sms 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.