• zaterdag 25-02-2023 van 11:30 tot 18:00
 • Plaats: Zandvoort aan Zee
 • Laatste wijziging: 22 februari

Vanaf het station lopen we eerst naar strandpaviljoen Thalasa waar ik eerst koffie wil drinken met uitzicht op zee. De eventuele te laatkomers kunnen daar ons vinden. Dit paviljoen ligt het dichts bij het station.

Daarna wandelen we door de duinen naar Kraantje lek toe. Iets voorbij Kraantje Lek gaan we het Middenduingebied in waar we een rondje doorheen lopen.

Daarna gaan we naar de restauratie van het station van Overveen toe waar we een stop houden en eventueel mensen op de trein kunnen stappen die al moe zijn.

Na deze stop lopen we via een mooie route naar het centrum van  Haarlem toe waar we nog wat kunnen drinken en eventueel kunnen uiteten.

Na ongeveer 600 meter lopen kom je dan weer bij het station van Haarlem uit.

Uiteraard kun je ook direct bij aankomst van Haarlem naar het station lopen.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Helaas zijn er spoorweg werkzaamheden tussen Amsterdam-sloterdijk en Haarlem komend weekend.

  Er worden bussen in gezet.

 •  

  Hoi Rainer,

  Ik stond op de wacht lijst nu is er een plek vrij, heb daar bericht van gekregen, en wil de 25 e mee wandelen.

  Ik zag alleen een vinkje af melden, maar aanmelden zag ik niet.

  Hoop dat het ook zo kan.

  Groetjes Hennie

   

  • Hoi Hennie,

   Je mag mee hoor.

   Tot de 25 ste.

   Groetjes, Rainer

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden in de leeftijd van ongeveer 40 tot 70 jaar. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

Reservelijst

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

Aanmelden

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.

Abonneren

  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.