• 19-02-2022 van 11:00 tot 16:15
 • Plaats: Heemstede Aerdenhout
 • Laatste wijziging: 19 februari

Het startpunt is het zelfde dan de wandeling van 1 januari maar nu lopen we een heel andere kant op. Dat begint gelijk al bij de start. We nemen nu de andere uitgang bij het station en we lopen eerst in zuidelijke richting evenwijdig met het spoor naar Woestduin.

Daar heb je een leuke sfeervolle horecagelegenheid waar je lekker kan lunchen en waar ze heerlijke taartjes hebben en een klein winkeltje.

Daarna lopen we door dit gebied, we steken een weg over en we wandelen naar de Amsterdamse Waterleidingduinen waar we nog een rondje lopen en we vrijwel zeker damherten zullen tegenkomen. De wandeling eindigt weer bij het station.

 
 
Stuur me een e-mail als iemand een reactie plaatst –

Na je inschrijving bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je hier een reactie plaatsen.

Schrijf je in bij Activiteitenclub Klub Aktivo

Reacties

 • Hoi Rainer, helaas moet ik mij afmelden omdat de treinen morgenochtend nog niet rijden. Groet, Diana.

 • Hoi Rainer, ik zag net pas dat de wandeling naar zaterdag is verzet, maar voor morgen had ik al andere plannen. Tot een volgende keer.

   

 • Let op, ik heb de wandeling verzet naar a.s. zaterdag i.p.v. de zondag en ik wil ook een half uur eerder starten omdat het later op de zaterdag gaat regenen.

  De weersvoorspellingen zijn voor het komende weekend zeer slecht. De zondag schijnt helemaal verregend te worden. Zaterdag schijnt het tot 17.00 uur droog te blijven , wel met een stevige wind.

  De wandeling gaat voornamelijk door een bebost gebied met veel horeca dus we lopen aardig beschut en we kunnen in een restaurant zitten tijdens een eventuele bui.

  Waarschijnlijk zal niet iedereen op de zaterdag kunnen. Kan je zaterdag niet, wil je dan jezelf afmelden zodat anderen van de reservelijst wel mee kunnen.

  • I.v.m. dat de treinen niet rijden, voor diegene die met eigen vervoer willen komen, even een tip. Je kunt aan de Marius Bauerlaan in Aerdenhout gratis je auto parkeren. Je rijdt dan station Heemstede voorbij, richting Zandvoort, bij de rotonde rechtsaf  en gelijk linksaf straat naast fietspad, hier kun je je auto dus parkeren. Je moet dan even 10 minuten terug lopen.

  • Jammer Rainer maar helaas kan ik zaterdag niet. Fijne wandeling iedereen.

Deze reactie is verwijderd.

Klub Aktivo

Activiteitenclub Stichting Klub Aktivo organiseert activiteiten voor alleenstaanden en alleengaanden. Vrijwel ieder weekend diverse activiteiten voor alleenstaanden door heel Nederland. De gemiddelde leeftijd bij onze singles activiteiten is ongeveer 55 jaar. Je ontmoet andere singles van je eigen leeftijd. De club bestaat geheel uit vrijwilligers.

Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Je hoeft dus niet per sé single te zijn om mee te doen.

Alle activiteiten worden voor en door de deelnemers georganiseerd. Je komt soms op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en er zijn bovendien activiteiten die je misschien in je eentje niet zo snel zult doen. We zijn geen datingclub en de sfeer is ongedwongen.

Schrijf je in en doe mee. 90 dagen voor € 9,95 of 360 dagen voor € 29.

Wie is online

 

Verlengdatum:

Als je betaalde periode is verlopen kom je na inloggen op de betaalpagina terecht. Betalingen vind je terug op je profielpagina.

 
Geolocation Partner: LocationIQ

Reservelijst SMS 🔔

Ontvang een sms bericht als er een plaats vrijkomt bij een activiteit waar je op de reservelijst staat. Alleen de eerste drie aanmelders op de reservelijst ontvangen een sms.  

  Hoe werkt de reservelijst? 
Lees meer ...

Activiteiten snel vol

De activiteiten zitten snel vol met mensen die hun plek veilig willen stellen. We zien dat enkele dagen van tevoren er vaak toch weer plekken vrijkomen. Als je op de reservelijst staat, dan krijg je een mailtje als er een plek vrijkomt. 

  Klik op een activiteit voor meer details en om je op te geven.
  Klik onderaan de lijst van komende activiteiten op 'abonneren' om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe activiteit.
 

 

 

Bij Activiteitenclub Klub Aktivo kun je meedoen aan activiteiten voor alleenstaanden (singles) en alleengaanden. Je hoeft niet per sé single te zijn om mee te doen. Je bent alleengaand als je zonder partner meedoet met de activiteiten. Als je wilt, kun je zelf activiteiten organiseren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe.